20.01.2014 12:40

Garkalnē sumina sporta laureātus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Par novada labāko komandu atzīta Latvijas čempionvienība regbijā ”Garkalne/Livonia” Par novada labāko komandu atzīta Latvijas čempionvienība regbijā ”Garkalne/Livonia” Zigismunds Zālmanis, Nikon

Ar Garkalnes sporta centra piemiņas balvām un naudas prēmijām tika sveikti gan novada labākie sportisti, gan treneri, sporta skolotāji un sporta organizācijas.

Par aizvadītā gada Garkalnes novada labāko sportistu atzina Uģi Ozoliņu, kurš Pasaules senioru spēlēs Itālijā savā vecuma grupā izcīnīja trīs uzvaras tāllēkšanā, augstlēkšanā un trīssoļlēkšanā. Gada labākās sportistes tituls pienācās Upesciema petanka kluba pārstāvei, vairākkārtējai Latvijas čempionei un Latvijas izlases dalībniecei Laurai Miglānei.

Vēl vienai petanka spēlētājai no Garkalnes Marijai Elizabetei Silovai pienācās balva kā gada labākajai jaunajai sportistei, bet jauniešiem šo titulu izpelnījās vingrotājs Ņikita Vencjuns, kurš pērn izcīnīja trīs medaļas Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādē.

Par novada labāko komandu atzīta Latvijas čempionvienība regbijā "Garkalne/Livonia", novada aktīvākās sporta organizācijas titulu izpelnījās futbola skola "Garkalne". Gada labākās treneres tituls pienācās kamanu suņu sporta pārstāvei Ilzei Dombrovskai, bet par gada sporta skolotāju izvēlēts Dainis Ļeļevs. Titulu "Gada sporta atbalstītājs" izpelnījās "Priedes kroga" saimnieks Rolands Zujevičs, bet balvu par mūža ieguldījumu Garkalnes sportā saņēma Ivars Brants.

Konkursa "Garkalnes novada sporta laureāts" nolikums paredzēja, ka pretendentus uz tituliem varēja izvirzīt jebkurš novada iedzīvotājs, sporta organizācija vai citas iestādes, un šos pieteikumus izskatīja īpaša komisija.