19.01.2014 14:46

Stopiņu handbolistes salaspilietēm iemet trīsreiz vairāk vārtu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu handbolistes salaspilietēm iemet trīsreiz vairāk vārtu Latvijas Handbola federācija

Latvijas dāmu handbola čempionāta spēlē divu Pierīgas komandu savstarpējā cīņā ļoti pārliecinošu uzvaru guvušas turnīra līderes Stopiņu novada komandas spēlētājas.

Uz Stopiņu komandas pirmajiem četriem precīzajiem metieniem laukuma saimniecēm salaspilietēm izdevās atbildēt ar trim gūtiem vārtiem pēc kārtas. Taču jau pirmā puslaika vidū viešņu pārsvars pārsniedza desmit vārtus (16:5), un arī turpinājumā uz katru Salaspils sporta skolas komandas vienu precīzo raidījumu stopiņietes atbildēja ar trim. Beigu rezultāts 51:17 Stopiņu NHK labā.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākās bija Elita Ekkerte (16), Lana Nikolajeva (11) un Elza Seržante (7). Salaspils komandai vairāk nekā pusi vārtu (10) guva Dace Potapova.

Stopiņu handbolistēm šis bija vienpadsmitais panākums pēc kārtas, un tuvākās sekotājas Ludzas klubu "Latgols" viņas turnīra tabulā apsteidz par sešiem punktiem. Salaspils sporta skolas komanda ar četriem punktiem 12 mačos ieņem piekto vietu sešu komandu konkurencē. 25. janvārī abas Pierīgas komandas tiksies vēlreiz, šoreiz Ulbrokā.