18.01.2014 21:35

Autokrosa sezonu Garkalnē ar uzvaru sāk cēsnieki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Autokrosa sezonu Garkalnē ar uzvaru sāk cēsnieki www.autocross.lv

Latvijas automobiļu federācijas (LAF) folkreisa Ziemas kausa formāli otrajā un reāli pirmajā posmā Garkalnes autotrasē Upesciemā uzvaru sestdien izcīnīja cēsnieks Rihards Dainis, aiz sevis atstājot vecāko brāli Mareku Daini, kā arī Edvīnu Vansoviču.

Labākais Junioru kausa ieskaitē bija Renārs Ēķis, bet uzvaru komandu vērtējumā svinēja "Autocross.lv Folkreisa komanda" (Ēķis, Kristaps Lapsa, Viesturs Saukāns), informē "autocross.lv".

LAF Krosa komisijas kausa posmā autokrosā dramatiskā cīņā uzvaru guva Sandis Džeriņš no Vecpils. Pirms pēdējā līkuma līderis bija garkalnietis Ermīns Vācietis, bet otrais – Mārtiņš Starks. Starp abiem centās iespraukties no Džokera apļa ārā braucošais Garkalnes novada pārstāvis Raivis Biezais, taču šis manevrs beidzās ar smagu visu triju automašīnu sadursmi.

Biezais spēja finišēt pirmais, taču tiks izslēgts no brauciena, līdz to galīgā secība oficiālajos rezultātos: 1.Džeriņš, 2.Vācietis, 3.Starks. Abi pārējie krosa klases braucēji Juris Spīķis un Edijs Ošs izstājās tehnisku problēmu dēļ.

Kopumā folkreisā startēja 30 dalībnieki, bet krosā – seši. Nākamais posms paredzēts nākamsestdien Vecpilī.