16.01.2014 10:16

"Ķekavas" florbolisti piedzīvo sagrāvi spēlē pret "Rubeni"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ķekavas" florbolisti piedzīvo sagrāvi spēlē pret "Rubeni" Latvijas Florbola savienība

Latvijas virslīgas čempionātā florbola klubs "Ķekava" piedzīvojis smagāko zaudējumu šajā sezonā.

Trešdienas spēlē pret Kocēnu "Rubeni" laukumā pilnībā dominēja viesi. Pirmajās divās trešdaļās viņi guva pa trim vārtiem, bet ķekavieši pirmo reizi bumbiņu pretinieku vārtos spēja ieraidīt tikai trešā perioda vidū, kad paši bija ielaiduši jau 11 vārtus. Beigās FK "Ķekava" cieta sagrāvi 2:14, ļaujot pretiniekiem revanšēties par pirmā apļa spēlē piedzīvoto zaudējumu.

Virslīgas turnīra tabulā FK "Ķekava" ar 39 punktiem 21 spēlē saglabā piekto vietu, bet "Rubene" pēc pēdējā panākuma kļuvusi par turnīra līderi (54 p.), par diviem punktiem apsteidzot RTU/"Inspecta" vienību.



Interneta vietne "florbolazinas.lv" vēsta, ka tuvākajā laikā florbola kluba "Ķekava" sastāvu papildinās trīs jauni spēlētāji – līdzšinējais Ulbrokas/florbola skolas "Masters" spēlējošais treneris un vienīgais Pierīgas klubu pārstāvis Latvijas valstsvienībā Ainārs Juškēvičs, kā arī Matīss Jansons no Talsi/"Triobet" komandas un Ivo Balodis no Stalbes "Pārgaujas".

Svētdien plkst. 13 Latvijas dāmu florbola čempionātā šīs sezonas trešo savstarpējo spēli aizvadīs novadnieces florbola kluba "Ķekava" un kluba "Ķekavas Bulldogs" spēlētājas. Vecajā gadā komandas tikās divas reizes un abās nedaudz pārākas bija FK "Ķekava" florbolistes (6:5 un 8:5). Svētdien Pierīgā paredzēta vēl viena florbola čempionāta spēle – plkst. 18 Ādažos mājinieki pirmās līgas turnīrā tiksies ar "Apelsīns"/Talsi komandu.