15.01.2014 12:41

Telpu futbola čempionātā pārgrupēšanās tuvojas beigām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Telpu futbola čempionātā pārgrupēšanās tuvojas beigām fta.lv

Rīgas telpu futbola čempionāta pirmajā posmā Pierīgas komandām atlicis aizvadīt vien pāris spēļu, un jau puslīdz skaidrs, ka cīņu par medaļām otrajā un trešajā līgā turpinās olainieši, ropažnieki un garkalnieši.

Otrās līgas turnīrā sekmīgākie no piecām Pierīgas novadu komandām ir Olaines FK futbolisti, kuri ar 33 punktiem (10 uzvaras, 3 neizšķirti, 4 zaudējumi) kārtu pirms pirmā posma beigām B apakšgrupā ieņem trešo vietu. Olainieši jau garantējuši sev vietu starp četrām labākajām komandām, kas divu apļu turnīrā, līdzi ņemot savstarpējo spēļu rezultātus, turpinās cīņu C grupā par 1.–8. vietu ar A apakšgrupas komandām.

D grupā par 9.–14. vietu Rīgas čempionāta otrajā posmā spēlēs Baldones komanda, kas A grupā desmit klubu konkurencē ieņem piekto vietu, un, visticamāk, arī FK "Jaunolaine" futbolisti, kuri B grupā ir septītie. Savukārt E grupā par 15.–20. vietu kopvērtējumā būs jāspēlē FK "Ķekava/Kadaga" un Latvijas Sporta aģentūras/"Salaspils FC" vienībām, kas pirmā posma grupās ir starp trim vājākajām vienībām.

Rīgas telpu futbola čempionāta trešajā līgā tikai nelabvēlīga notikumu sakritība var liegt turpināt cīņu par medaļām "LKR Ropaži" un Garkalnes "Rakari G" futbolistiem. Abas komandas savās grupās šobrīd ieņem trešās vietas, un maz ticams, ka zaudēs pozīcijas labāko četriniekos.

Pēc zaudējuma 4:5 pēdējā spēlē ropažniekiem uz piekto vietu A grupā noslīdējusi Stopiņu telpu futbola komanda, kas, tāpat kā "ASK Kadaga/Ķekava" vienība, otrajā posmā cīnīsies par 9.–14. vietu. Pirms pēdējām spēlēm uz robežas starp otro un pēdējo trešo grupu ir Ķekavas novada komanda. Savukārt FK "Taipans"/Saulkrasti A apakšgrupā nevarēs pakāpties augstāk par astoto pozīciju, līdz ar to otrajā posmā spēlēs par 15.–20. vietu.