13.01.2014 14:21

Salaspils handbolistēm astoņas uzvaras astoņās spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils handbolistēm astoņas uzvaras astoņās spēlēs www.salaspils.lv

Latvijas jaunatnes handbola čempionātā C vecuma grupā (2000. g. dz.) meitenēm salaspilietes pirmajos divos posmos izcīnījušas maksimālo punktu skaitu un pieteikušās uz čempioņu titulu.

Otrā posma turnīrā, kas nedēļas beigās notika Salaspilī, laukuma saimnieces ar 16:10 pārspēja Jēkabpils sporta skolu, ar 28:12 Vaiņodi, ar 10:8 Ludzu un ar 24:4 sagrāva Skrīveru komandu. Par posma labāko spēlētāju tika atzīta Salaspils komandas pārstāve Olīvija Badajeva, kura šosezon astoņās spēlēs guvusi 55 vārtus un ir otrā rezultatīvākā turnīrā.

Salaspils sporta skolas komandai pēc aizvadītām astoņām spēlēm ir 16 punktu, bet tuvākajām sekotājām jēkabpilietēm un ludzānietēm – pa desmit. Latvijas jaunatnes čempiones šajā vecuma grupā tiks noteiktas pēc trim aizvadītām kārtām, pēdējais trešais posms paredzēts aprīļa beigās Aizkrauklē.

Ar pieticīgākiem rezultātiem otrās kārtas turnīrus Ulbrokā, Aizkrauklē un Tērvetē aizvadījušas Pierīgas puišu komandas C vecuma grupā (1999. g. dz.). Stopiņu jaunie handbolisti ar 31:24 uzvarēja Jūrmalu, taču ar 25:34 piekāpās Auces komandai un ar 21:44 vienaudžiem no Tērvetes. Viena uzvara trijās spēlēs arī kluba "Celtnieks" Vangažu vienībai – 17:46 pret Ludzu, 28:20 pret Ogres sporta centru un 18:44 pret Skrīveriem.

Ar divām uzvarām sešās spēlēs stopiņieši savā grupā ieņēma trešo vietu, bet vangažnieki ar vienu panākumu otrā grupā palika pēdējā ceturtajā vietā. Pirmo divu vietu ieguvēji kvalificējās finālturnīram par 1.–4. vietu, bet pārējās četras komandas, arī abas Pierīgas vienības, aizvadīs divu apļu turnīru par 5.–8. vietu.