13.01.2014 12:29

Salaspils frisbijistes joprojām bez zaudējumiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas Frisbija līgas trešā posma spēles Salaspilī un Ogre aizvadījušas Salaspils frisbija kluba komandas.

Dāmu turnīrā pagājušā gada čempiones Salaspils FK spēlētājas guva divas ļoti pārliecinošas uzvaras pār "MINDPV" (13:0) un "DU Ultimate Lifestyle" (13:1) komandām un ar septiņiem panākumiem septiņās spēlēs ir turnīra līderes. Septiņas uzvaras, taču astoņās spēlēs ir Ogres "Momentam".

Savukārt vīru turnīra centrālajā spēlē "Salaspils WT" frisbijisti piedzīvoja pirmo zaudējumu 7:13 pret līderiem Rīgas "Ultimate Decision". Rīkotāji pavēstīja, ka spēles pirmais puslaiks ritēja punkts punktā, tomēr puslaika pārtraukumā ar viena punkta pārsvaru varēja doties rīdzinieki – 7:6. Turpinājumā salaspilieši pieļāva esošajiem čempioniem neraksturīgas kļūdas, par ko "Ultimate Decision" viņus sodīja, otrajā puslaikā ļaujot iemest tikai vienu punktu.

Vēl "Salaspils WT" ar 13:2 apspēlēja "MINDPV" komandu un ar 12:11 sīvā cīņā pārspēja "SoulFly US" vienību. Ar astoņām uzvarām deviņos mačos salaspilieši ieņem otro vietu aiz "Ultimate Decision" (8-0).

Salaspils frisbija kluba junioru komanda ar 12:4 pieveica "MINDPV" frisbijistus, kā arī piedzīvoja divus zaudējumus – 4:13 pret "SoulFly UD" un 6:13 pret "Ultimate Decision". Ar diviem panākumiem deviņos mačos jaunie salaspilieši turnīra tabulā ieņem sesto vietu astoņu komandu konkurencē.

Latvijas Frisbija līgas nākamā spēļu kārta paredzēta 9. februārī Daugavpilī un Ventspilī.