09.01.2014 10:15

Ulbrokas florbola komandas treneris iekļauts Latvijas izlases sastāvā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbola komandas treneris iekļauts Latvijas izlases sastāvā Latvijas Florbola savienība

Ulbrokas/florbola skolas "Masters" spēlējošais treneris Ainārs Juškēvičs būs vienīgais Pierīgas komandu pārstāvis Latvijas florbola valstsvienībā mēneša beigās paredzētajā pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Latvijas izlases treneri paziņojuši 20 florbolistus, kuri no 28. janvāra līdz 1. februārim piedalīsies pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kas norisināsies Valmierā. Vienpadsmit uzbrucēju skaitā ir pieredzējušais A. Juškēvičs, kurš Latvijas izlasi kopš 2000. gada pārstāvējis septiņos pasaules čempionātos un kuru laikā aizvadījis 37 spēles, guvis 16 vārtus un izdarījis 18 rezultatīvas piespēles.

Šo sezonu Ulbrokas/FS "Masters" komandā A. Juškēvičs iesāka spēlējošā trenera statusā, taču vēlāk koncentrējās uz trenera pienākumu pildīšanu. Septiņās virslīgas spēlēs viņš iemetis desmit vārtus un četrreiz rezultatīvi piespēlēja.

Kvalifikācijas turnīrā kopā ar laukuma saimniekiem par divām ceļazīmēm uz pasaules čempionātu, kas gada nogalē norisināsies Zviedrijā, Vidzemes olimpiskajā centrā Valmierā sacentīsies Norvēģijas, Ungārijas, Itālijas un Lihtenšteinas komandas.

Iepriekš izlases kandidātu paplašinātajā 30 vīru sastāvā bija iekļauti arī aizsargs Krists Štelmahers un uzbrucējs Edžus Ceriņš no Ulbrokas/FS "Masters" komandas, kā arī uzbrucējs Gints Klēģers no florbola kluba "Ķekava". Paredzams, ka janvāra vidū paredzētajā florbola valstsvienības treniņnometnē piedalīsies arī viņi.