08.01.2014 22:32

FOTO: VK "Mārupe" pārliecinoši revanšējas Ķekavas novada volejbolistiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
FOTO: VK "Mārupe" pārliecinoši revanšējas Ķekavas novada volejbolistiem Krišjānis Grantiņš

Otro gadu pēc kārtas abas Nacionālajā līgā spēlējošās Pierīgas volejbola komandas savstarpējās spēlēs gūst pa vienai uzvarai, turklāt abas reizes pārāki izrādās viesi.

Mārupes sporta centra komandas un LSPA/Ķekavas novada volejbolistu pirmā apļa cīņā pārāki četros setos bija ķekavieši, kuri trešdien kaimiņu novada komandu otrā apļa pirmās kārtas spēlē uzņēma Baložu vidusskolas sporta zālē.

Par spīti tam, ka laukuma saimnieki turnīra tabulā atradās augstāk, šoreiz krietni pārāki izrādījās pēdējo gadu Pierīgas novadu sporta spēļu čempioni mārupieši, kuri pārliecinoši revanšējās ar uzvaru 3:0 (25:22, 25:21, 25:20). Volejbola klubam "Mārupe" šīs sezonas 12 spēlēs šī bija septītā uzvara, bet ķekaviešiem ceturtais zaudējums.

Nacionālās līgas turnīra tabulā pēc trešdienas spēles abas Pierīgas komandas atrodas blakus ceturtajā un piektajā vietā – abām ir pa 23 punktiem, tiesa, LSPA/Ķekavas novada volejbolisti guvuši vienu uzvaru vairāk. Tikai divi punkti vairāk ir līderiem Kuldīgas novada sporta skolas/"K-volejs" komandai un Aizputes volejbola klubam, bet par vienu punktu Mārupes un Ķekavas vienības apsteidz VK "Ventspils".

Nākamās spēles Pierīgas klubi aizvadīs nākamnedēļ: 16. janvārī VK "Mārupe" Jaunmārupes sākumskolas zālē uzņems Vecumnieku sporta centra komandu, bet divas dienas vēlāk LSPA/Ķekavas novada volejbolisti viesosies Aizputē.