07.01.2014 12:31

Ropažu novada čempions nepārspēts arī jaunajā gadā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažu novada čempions nepārspēts arī jaunajā gadā www.ropazi.lv

Trīspadsmit dalībnieki startējuši Ropažu novada novusa čempionāta pirmajā posmā, kurā, tāpat kā pagājušā gada čempionāta kopvērtējumā, pirmo vietu izcīnīja rīdzinieks Valdis Čunka.

Turnīra dalībnieki tikās katrs ar katru sešu partiju mačos. V. Čunka izcīnīja desmit uzvaras un divreiz nospēlēja neizšķirti, savācot 22 punktus, informēja sacensību galvenais tiesnesis Andrejs Ploriņš.

Četrus punktus mazāk nopelnīja Matīss Deksnis no Līčiem un Arnis Redbergs no Rīgas. Tā kā savstarpējā spēlē ar 4:1 pārāks bija M. Deksnis, augstāka vieta pienācās viņam. Ceturto pozīciju šoreiz ieņēma 2013. gada Ropažu novada čempionāta trešās vietas ieguvējs Andris Briņķis no Zaķumuižas.

Pirmais posms aizvadīts arī Ropažu galda tenisa čempionātā, turklāt šajā turnīrā nevienam no astoņiem dalībniekiem no zaudējumiem izvairīties neizdevās. Dubultuzvaru guva viesi no Siguldas Jānis Kārkliņš un Uldis Sūna, kuri abi guva pa sešām uzvarām septiņās spēlēs, bet savstarpējā cīņā ar 3:1 pārāks bija J. Kārkliņš. Trešā vieta ropažniekam Reinim Eglītim.

Pagājušā gada novada čempions Anrijs Bergs, kurš uzvarēja visos sešos turnīros, kuros piedalījās, šogad nolēmis Ropažu čempionātā nestartēt.