06.01.2014 13:50

Siguldas badmintonisti vienspēlēs otrie, dubultspēlēs pirmie

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas badmintonisti vienspēlēs otrie, dubultspēlēs pirmie Siguldas badmintona klubs

Latvijas Apvienotās badmintona līgas trešajā posmā Siguldā mājiniekiem nopietnu konkurenci izrādījuši ne tikai rīdzinieki, bet arī viesi no Krievijas pilsētas Ņižņijnovgorodas.

Vīru vienspēļu turnīrā elites grupā iepriekšējā posma uzvarētājs Kārlis Vidass pēc uzvarām ceturtdaļfinālā un pusfinālā izšķirošajā spēlē sīvā cīņā ar 22:24, 21:15, 18:21 piekāpās Maksimam Laškevičam no Krievijas. Otrais labākais no siguldiešiem bija Kristaps Jānis Gulbis, kurš 30 dalībnieku konkurencē ieņēma sesto vietu.

Vīru dubultspēļu turnīrā trešo uzvaru pēc kārtas guva Siguldas badmintona kluba pāris Guntis Lavrinovičs un Kārlis Vidass, kuri finālā ar 21:17, 21:18 pārspēja badmintona kluba "Rīga" pārstāvjus Ediju Līviņu un Tomu Preinbergu. Siguldiešiem Didzim un Paulam Gureckiem ceturtā vieta posmā un trešā – kopvērtējumā pēc trim posmiem.

Dāmu vienspēļu turnīrā pirmo divu posmu uzvarētāja Jekaterina Romanova šoreiz bija spiesta samierināties ar otro vietu – finālā viņa ar 11:21, 9:21 zaudēja Rīgas Skolēnu pils badmintonistei Kristīnei Šeferei. Apvienotās badmintona līgas kopvērtējumā J. Romanova saglabā līderpozīcijas, bet trešajā vietā ir Liāna Lenceviča, kura šoreiz gan palika tikai 12. pozīcijā.

Dāmu dubultspēļu turnīrā triumfēja K. Šefere un mārupiete Ieva Pope, bet L. Lenceviča un J. Romanova pēc diviem zaudējumiem pēdējās spēlēs Ņižņijnovgorodas badmintonistiem noslēgumā ieņēma ceturto vietu.

Latvijas Apvienotās badmintona līgas ceturtais posms notiks 8. un 9. februārī Siguldā. Pavisam paredzēti seši posmi.