05.01.2014 20:00

Florbolā ādažniekiem divi zaudējumi, ķekaviešiem divas sagrāves

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Florbolā ādažniekiem divi zaudējumi, ķekaviešiem divas sagrāves Latvijas Florbola savienība

Latvijas florbola čempionātā neveiksmīga nedēļas nogalē bijusi Pierīgas komandām – četrās spēlēs piedzīvoti četri zaudējumi ar kopējo gūto un zaudēto vārtu starpību "mīnus 18".

Latvijas vīriešu virslīgas turnīrā divu lejasgala komandu savstarpējā spēlē "Ķekavas Bulldogs" izbraukumā piedzīvoja sakāvi 2:10 pret "Pārgauju". Viesi pirmie guva vārtus, taču pēc tam ielaida septiņus pēc kārtas. Priekšpēdējā vietā esošie "buldogi" no vienu pozīciju augstāk esošajiem konkurentiem atpaliek jau par astoņiem punktiem un reāli zaudē izredzes saglabāt vietu virslīgā.

Tikpat graujošu neveiksmi mačā pret Kocēnu "Rubeni" savā laukumā piedzīvoja florbola kluba "Ķekava" spēlētājas – 1:10. Cīņas liktenis tika izšķirts jau pirmajā trešdaļā, pēc kuras "Rubene" izvirzījās vadībā 8:0. Pēc šīs neveiksmes ķekavietes turnīra tabulā noslīdējušas uz trešo vietu deviņus punktus aiz līderēm kocēnietēm.

Pēdējā piektajā vietā dāmu virslīgā joprojām ir FK "Ādaži" komanda, kas svētdien viesos piedzīvoja "sauso" zaudējumu 0:6 pret Rīgas Stradiņa universitāti, kaut pēc pirmajiem diviem periodiem zaudēja tikai ar 0:2. Ādažniecēm šī bija astotā neveiksme sezonas deviņās spēlēs.

Vistuvāk panākumam bija FK "Ādaži" vīru komanda, kas svētdien vakarā mājas spēlē piekāpās Jelgavas novada florbolistiem "tikai" ar 7:12. Izšķirošo pārsvaru viesi ieguva otrajā trešdaļā, kad guva četrus vārtus pēc kārtas un panāca rezultātu 9:4 savā labā. Mājinieku labā pa diviem vārtiem guva Lauris Lancmanis un Mareks Vaiskovičs. Vidzemes grupā ādažnieki ieņem trešo vietu piecu komandu konkurencē.