02.01.2014 14:23

Kadetu dambretes čempionātā siguldieši uzreiz aiz laureātiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kadetu dambretes čempionātā siguldieši uzreiz aiz laureātiem arhīvs

Latvijas kadetu komandu čempionātā "Brīnumdambrete" piedalījās 39 skolu, sporta skolu, klubu un citu dambretes centru komandas, to vidū četri kolektīvi no Siguldas.

Katru komandu pārstāvēja trīs jaunieši un viena jauniete, kuri dzimuši 1997. gadā vai vēlāk. Turnīrs 64 lauciņu dambretē notika pēc Šveices sistēmas deviņās kārtās.

Par turnīra uzvarētājiem kļuva Kuldīgas sporta skolas jaunie dambretisti, kuri uzvarēja visos deviņos mačos un kopvērtējumā savāca 18 punktus no 18 iespējamiem. Otrajā un trešajā vietā ierindojās bērnu un jauniešu centra "Bolderāja" (16 p.) un Liepupes pirmās komandas (13 p.).

Turpat aiz godalgoto vietu ieguvējiem palika Siguldas sporta skolas pirmā komanda, kas guva piecas uzvaras, divreiz nospēlēja neizšķirti, piedzīvoja divus zaudējumus un summā savāca 12 punktus, ierindojoties ceturtajā vietā. Komandas sastāvā spēlēja Edgars Straumanis (15 individuālie punkti no 18 iespējamiem), Kristaps Bruners (8), Mārtiņš Zemlītis (12) un Agnese Upīte (11).

Pa 11 punktiem savāca Siguldas otrā un trešā komanda, kas kopvērtējumā ierindojās attiecīgi astotajā un trīspadsmitajā vietā. Siguldas vidusskolas komanda ar deviņiem punktiem ieņēma 19. vietu.