29.12.2013 15:08

Zvejniekciema vidusskolas volejbolisti sestie labākie Latvijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Zvejniekciema vidusskolas volejbolisti sestie labākie Latvijā www.zvs.lv

Latvijas Volejbola federācijas apkopotā informācija liecina, ka aizvadītajā sezonā izcilākas par Zvejniekciema skolēniem bijušas tikai komandas no resursu ziņā daudz pārākajām Rīgas, Daugavpils, Kuldīgas, Jelgavas un Cēsu sporta skolām.

Latvijas jaunatnes kausa izcīņā lielākos panākumus kādā no septiņām vecuma grupām Zvejniekciema vidusskolas audzēknes guva jaunākajā D2 vecuma grupā (2002. g. dz. un jaunākas). Finālturnīrā sešu komandu konkurencē Dzidras Dulpiņas trenētās volejbolistes izcīnīja trešo vietu, piekāpjoties vienīgi kuldīdzniecēm un daugavpilietēm un apsteidzot Līvānu, Tukuma un Jelgavas vienības. Komandā spēlēja E. K. Avramuka, S. Pastare, E. D. Virse, L. Neimane, U. Tirule, U. Strupiša.

C1 grupā (1999. g. dz.) Zvejniekciema meiteņu komanda uzvarēja turnīrā par 6.–10. vietu, bet B1 grupā jaunietēm un D2 grupā puišiem ierindojās septītajā vietā.

Latvijas jaunatnes čempionāta komandu kopvērtējumā Zvejniekciema vidusskola ieņēma sesto vietu, bet sezonas kopvērtējumā, ņemot vērā vairākus papildrādītājus, piemēram, spēlētāju pārstāvniecību Latvijas jaunatnes izlasēs, ierindojās septītajā vietā.