29.12.2013 13:51

Gada pēdējās spēlēs Pierīgas futzāla komandām zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Rīgas telpu futbola jeb futzāla čempionātā reāla cerības turpināt cīņu par godalgām otrajā un trešajā līgā saglabā 4–5 Pierīgas klubi.

Šāgada pēdējās divās spēlēs futbola klubs "Jaunolaine" otrajā līgā ar 1:8 zaudēja "Raita-2" komandai, bet Ķekavas novada futbolisti trešajā līgā piekāpās FK "Laikmets" 3:5. Tiesa, abas šīs Pierīgas komandas jau bija praktiski zaudējušas cerības iekļūt starp četrām labākajām vienībām savās grupās, kas turpinās cīņas par medaļām.

Labas izredzes iegūt kādu no pirmajām četrām vietām Rīgas čempionāta otrās līgas B grupā saglabā Olaines FK futbolisti, kuri gadu mijā turnīra tabulā ieņem trešo vietu un pirmajā posmā vēl aizvadīs piecas spēles. Veiksmīgas notikumu sakritības rezultātā labāko kvartetā teorētiski vēl var iespraukties Baldones futbolisti, kuri trīs mačus līdz pirmā posma beigām A grupā ir sestie.

Sīva cīņa par pirmajām četrām vietām divās apakšgrupās rit trešajā līgā. Kad līdz pirmā posma beigām komandām atlicis aizvadīt pa 4–5 spēlēm, otro un trešo vietu ar vienādu punktu skaitu dala Stopiņu un "LKR Ropaži" telpu futbola komandas, taču tikai četri punkti mazāk ir sestajā vietā esošā ASK Kadaga/Ķekava vienība. Savukārt B apakšgrupā, no līderiem atpaliekot par pieciem punktiem, dalītā 3.–4. pozīcijā ir Garkalnes un Ādažu "Rakari G", taču septiņu punktu atstatumā ir vēl četri klubi.

Rīgas telpu futbola čempionāta spēles atsāksies pēc Jaunā gada un turpināsies līdz 21. janvārim, kad kļūs zināmi komandu sadalījumi trijās otrā posma grupās.