22.12.2013 17:39

Gandrīz viss Latvijas zelts Siguldas badmintonistiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Gandrīz viss Latvijas zelts Siguldas badmintonistiem Siguldas badmintona klubs

Ar pilnīgu Siguldas sporta skolas un badmintona kluba pārstāvju triumfu svētdien noslēdzies Latvijas jaunatnes čempionāts. Piecās vecuma grupās siguldieši uzvarēja 22 no 25 vienspēļu un dubultspēļu turnīriem.

Divas nedēļas pēc turnīriem U-11, U-15 un U-19 vecuma grupās Siguldā tika sadalītas medaļas U-13 un U-17 grupās jauniešiem un jaunietēm. Vēl trīs pirmās vietas un līdz ar to absolūto čempioņu titulus izcīnīja Liāna Lenceviča un Jekaterina Romanova, kuras iepriekš uzvarēja attiecīgi U-15 un U-19 grupu turnīros.

J. Romanova pārliecinoši uzvarēja vienspēļu turnīrā, dubultspēlēs izcīnīja pirmo vietu kopā ar Amandu Agnesi Arnicāni, kura vienspēlēs ieguva trešo vietu, bet jauktajās dubultspēlēs triumfēja pārī ar Kristapu Jāni Gulbi. "Mikstā" siguldiešiem arī otrā un trešā vieta, ko izcīnīja attiecīgi A. A. Arnicāne un Teodors Kerimovs, kā arī Līva Pūka un Kristaps Kalniņš.

K. J. Gulbim vēl divi čempiona tituli – vienspēļu turnīrā un dubultspēlēs pārī ar T. Kerimovu, kurš vienspēlēs ieguva trešo vietu. Pāru cīņā bronzu nopelnīja siguldieši Kristaps Kalniņš un Jānis Norvelis.

13 gadus veco meiteņu turnīros Liāna Lenceviča bija labākā individuāli, kā arī pāros ar Rūtu Aizupieti un Gintu Bērziņu, kurš savukārt kļuva par Latvijas jaunatnes čempionu U-13 grupā vēl arī vienspēlēs un puišu dubultspēlēs kopā ar Kristapu Graudumu.