20.12.2013 13:40

Olaines futbolisti bruģē ceļu uz finālturnīru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Rīgas telpu futbola čempionāta (RTFČ) otrajā līgā no Pierīgas komandām šosezon vislabāk veicas Olaines FK futbolistiem, kuri B grupas turnīra tabulā ieņem trešo vietu.

Šonedēļ olainieši aizvadīja divas spēles pret "Medical Group DENS" komandu un abās guva pārliecinošas uzvaras – 7:3 un 9:3. Piecus vārtus šajos divos mačos uzvarētāja labā guva Vitālijs Makejevs, bet trīs reizes precīzs bija Dmitrijs Plukaitis, kurš ir RTFČ otrās līgas rezultatīvākais spēlētājs.

Olaines FK futbolisti saglabā labas izredzes iekļūt starp B grupas četrām labākajām komandas, kas otrajā posmā turpinās cīņu par medaļām. Savukārt FK "Jaunolaine" spēlētājiem tādas vairs ir tikai teorētiski. Pēc zaudējuma 3:4 "Raita 2" komandai jaunolainieši ieņem septīto vietu.

A grupā visas trīs Pierīgas komandas ir ārpus četru labāko skaita ar niecīgām cerībām iekļūt finālturnīrā par 1.–8. vietu. Sestie ir baldonieši, kuri pēdējā mačā zaudēja "Baltic International Bank" komandai 4:5, astotie FK "Ķekava/Kadaga", kas ar 3:2 uzvarēja un ar 3:4 zaudēja Banku augstskolai, bet priekšpēdējā devītajā pozīcijā ir Latvijas Sporta aģentūras/"Salaspils FC" vienība, kas ar 3:12 zaudēja "FC Petrow" un ar 3:5 "Industrial Steel Group" futbolistiem.

Rīgas telpu futbola čempionāta trešajā līgā A grupā līderpozīcijas zaudējusi un uz otro vietu noslīdējusi Stopiņu komanda, kas pēdējā spēlē viesos nespēja uzvarēt FK "Taipans"/Saulkrasti futbolistus (3:3), bet pirms tam zaudēja ASK Kadaga/Ķekava komandai 2:4. Ceturto vietu grupā ieņem "LKR Ropaži" vienība, sestie ir ASK Kadaga/Ķekava un astotie saulkrastieši.

B grupā Garkalnes un Ādažu klubs "Rakari G" viesos piekāpās "SEB United" futbolistiem 2:4, bet Ķekavas novada komanda Baložos nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Grifs AG". Turnīra tabulā Pierīgas komandas ieņem attiecīgi piekto un sesto vietu.

Rīgas telpu futbola čempionāta pirmā posma turnīri atsāksies pēc Jaunā gada un turpināsies līdz 20. janvārim.