20.12.2013 09:52

Dāmu handbola izlasē septiņas Stopiņu un Salaspils spēlētājas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dāmu handbola izlasē septiņas Stopiņu un Salaspils spēlētājas Latvijas Handbola federācija

Treneres Ginta Ozoliņa un Vita Brikmane nosaukušas 16 handbolistes, kuras iekļautas Latvijas dāmu izlases kandidātu sarakstā un Rīgas domes kausa izcīņas laikā aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Lietuvas U-18 handbolistēm, bet nākamgad martā startēs "Challenge Trophy" turnīrā Grieķijā.

Izlases sarakstā iekļautas četras handbolistes no Salaspils sporta skolas komandas – Linda Borisanova, Laura Daugaviete, Dace Potapova un Renāte Salmane – un trīs no G. Ozoliņas trenētās Stopiņu novada handbola komandas – Elza Seržante, Velta Vuškāne un Annija Ozoliņa.

E. Seržante, L. Daugaviete un V. Vuškāne bija Latvijas izlases sastāvā arī 2012. gada "Challenge Trophy", kad Bulgārijā tika izcīnīta ceturtā vieta.

2014. gadā Starptautiskās Handbola federācijas "Challenge Trophy" turnīrs sievietēm no 26. līdz 30. martam notiks Grieķijā. Tajā piedalīsies astoņas komandas, kuras salozētas divās apakšgrupās. Latvijas izlase ielozēta A grupā kopā ar Grieķijas, Moldovas un Beļģijas handbolistēm. B grupā cīnīsies Bulgārija, Igaunija, Izraēla un Armēnija, informēja Latvijas Handbola federācija. "Challenge Trophy" turnīrā var piedalīties spēlētājas, kas dzimušas 1991. gadā un jaunākas.

Rīgas Domes kausa laikā 26. un 27. decembrī Olimpiskajā sporta centrā Rīgā Latvijas dāmu izlase divreiz tiksies ar Lietuvas junioru (U-18) izlases handbolistēm. Abas dienas spēles sāksies plkst. 14.30.