17.12.2013 14:56

Pierīgas futzāla komandām mainīgas sekmes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas futzāla komandām mainīgas sekmes fta.lv

Rīgas telpu futbola jeb futzāla čempionāta otrajā un trešajā līgā kārtējās spēles aizvadījušas Pierīgas komandas. Dažas no tām pretendē uz vietu finālturnīros, citas no cerībām turpināt cīņu par medaļām jau atvadījušās.

Otrās līgas B grupā sesto uzvaru desmit spēlēs izcīnījuši Olaines FK futbolisti, kuri ar 5:2 pārspēja "Avantex" komandu. Turnīra tabulā, kad vairumam komandu atlicis aizvadīt pa 4–5 spēlēm, olainieši ieņem trešo vietu desmit klubu konkurencē, bet septītie ir FK "Jaunolaine" spēlētāji. Cīņu par medaļām pēc divu apļu izspēles turpinās četras labākās vienības.

A apakšgrupā divus mačus aizvadījuši Baldones futbolisti, kuri ar 6:4 uzvarēja Banku augstskolu un ar 3:4 piekāpās komandai "Jakosport", kas vēl ar 4:1 pieveica Latvijas Sporta aģentūru/"Salaspils FC". Savukārt FK "Ķekava/Kadaga" zaudēja "Arigo M" futbolistiem 3:8. Turnīra tabulā baldonieši ieņem sesto, salaspilieši astoto un ķekavieši devīto vietu.

Trešās līgas A grupas turnīrā kārtējās divas neveiksmes piedzīvojuši FK "Taipans"/Saulkrasti futbolisti – 2:5 pret "Inter P" un 1:6 pret "USB" komandu. ASK Kadaga/Ķekava ar 3:6 zaudēja "Gludi LM", un vienīgi Stopiņu komanda tika pie uzvaras – 4:3 pret "MultiCo" vienību. Stopiņieši ar septiņām uzvarām, diviem neizšķirtiem un diviem zaudējumiem grupā ieņem pirmo vietu. Trešajā vietā ir "LKR Ropaži" futbolisti, sestajā ASK Kadaga/Ķekava un astotajā FK "Taipans"/Saulkrasti.

Atbilstoši pozīcijām tabulā fiksēti rezultāti arī trešās līgas B apakšgrupā. Vicelīderi Garkalnes un Ādažu "Rakari G" uzvarēja "PB Line" vienību 3:2, bet sestajā vietā esošā Ķekavas novada komanda piekāpās "SEB United" futbolistiem 1:2.

Rīgas telpu futbola čempionāta pirmā posma turnīri turpināsies līdz 20. janvārim.