16.12.2013 13:33

Salaspils frisbijisti nepazīst zaudējumus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbijisti nepazīst zaudējumus www.frisbee.lv

Latvijas frisbija līgas otrajā posmā Ventspilī un Vamierā uzvaru sērijas turpināja gan Salaspils frisbija kluba vīru, gan dāmu komandas.

"Salaspils WT" vīru komanda aizvadīja četrus mačus un visos tika pie panākumiem. Salaspilieši ar 13:7 pārspēja Ventspils frisbija kluba komandu "Probably Some Latvians", ar 13:12 vēl vienu Ventspils vienību "Flying Worms", ar 13:1 "MINDPV" no Rīgas un ar 13:10 Salaspils junioru komandu.

Ar sešām uzvarām sešās spēlēs "Salaspils WT" frisbijisti ir vīru turnīra līderi. Bez zaudējumiem pagaidām cīnās arī Rīgas klubs "Ultimate Decision", taču rīdzinieki pagaidām aizvadījuši tikai divas spēles un nedēļas beigās notikušajā turnīrā nepiedalījās.

Savukārt Salaspils junioru komanda bez zaudējuma pieredzējušākajiem novadniekiem vēl ar 4:13 piekāpās "Flying Worms" un ar 10:13 "Probably Some Latvians" komandām un ar vienu uzvaru sešās spēlēs ieņem sesto vietu astoņu vienību konkurencē.

Dāmu turnīrā Salaspils frisbija kluba spēlētājas ar 13:12 sīvā cīņā pārspēja Ogres "Momentu", ar 13:7 Ventspils "Hands Up" un ar pieciem panākumiem piecos mačos ir turnīra tabulas pirmajā vietā.

Bez Salaspils frisbija komandu piedalīšanās 21. decembrī notiks trešās kārtas turnīrs Daugavpilī, bet nākamās spēles salaspiliešiem paredzētas 12. janvārī Ogres un Salaspils sporta hallēs.