14.12.2013 21:23

Zaudējums līderiem Ulbrokas florbolistus attālina no "play off" turnīra

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Zaudējums līderiem Ulbrokas florbolistus attālina no "play off" turnīra Latvijas Florbola savienība

Ulbrokas/florbola skolas "Masters" vīru komanda Latvijas virslīgas čempionātā piedzīvojusi piekto neveiksmi pēc kārtas un arvien vairāk atpaliek no pirmā astoņnieka, kas iegūs tiesības cīnīties izslēgšanās turnīrā.

Sestdien ulbrokiešus eksaminēja virslīgas turnīra tabulas līderi RTU/"Inspecta" kluba florbolisti. Trešajā minūtē vadībā izvirzījās Stopiņu novada komanda, taču jau deviņas sekundes vēlāk pretinieki rezultātu izlīdzināja, vēl pēc pusminūtes izvirzījās vadībā un turpinājumā līderpozīcijas vairs neatdeva.

Līdz otrās trešdaļas vidum mājinieki vēl saglabāja reālas cerības atspēlēties, taču nākamajās 17 minūtēs zaudēja septiņus vārtus pēc kārtas un beigās piedzīvoja sagrāvi 5:15. Divus vārtus Ulbrokas/FS "Masters" labā guva Edgars Zeidlers.

Latvijas virslīgas čempionāta turnīra tabulā Ulbrokas florbolisti ar 12 punktiem ieņem 11. vietu, bet astotajā vietā – pēdējā, kas garantē vietu izslēgšanas turnīrā, – esošajiem Liepājas "Kuršiem" ir 26 punkti. Ceturto pozīciju šobrīd ieņem florbola klubs "Ķekava" (35 p.), bet priekšpēdējā 13. vietā ir "Ķekavas Bulldogs" (7 p.).

Viena spēle ar Pierīgas komandas piedalīšanos notikusi arī pirmajā līgā. Florbola klubs "Ādaži" izbraukuma spēlēm pret Cēsu kluba "Lekrings" otro komandu deviņas minūtes līdz pamatlaika beigām bija vadībā ar triju vārtu pārsvaru (9:6), tad ielaida četrus golus pēc kārtas, taču pēdējā minūtē izglābās no zaudējuma. Pagarinājumā cēsnieki tomēr guva uzvaras vārtus un izcīnīja uzvaru 11:10.

FK "Ādaži" rindas ar trim vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Lauris Lancmanis. Ādažnieki pirmās līgas Vidzemes grupā ir pēdējā piektajā vietā (divas uzvaras, septiņi zaudējumi).