14.12.2013 10:04

Brāļiem Šiciem desmitā vieta Pārksitijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Brāļiem Šiciem desmitā vieta Pārksitijā Krišjānis Grantiņš

Kamaniņu sporta Pasaules kausa izcīņas piektajā posma Pārksitijas trasē ASV Latvijas sportisti joprojām patālu no līderiem gan divnieku, gan dāmu konkurencē.

Šāgada pēdējās sacensībās divnieku ekipāžu konkurencē siguldieši Andris un Juris Šici braucienos uzrādīja desmito un astoto rezultātu un summā ieņēma desmito vietu, uzvarētājiem vāciešiem Tobiasam Vendlam un Tobiasam Arltam zaudējot 0,778 sekundes. Trīspadsmitajā vietā 1,005 sekundes aiz Vācijas ekipāžas ierindojās Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš.

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā pēc pieciem posmiem brāļi Šici ieņem astoto vietu, bet Gudramovičs/Kalniņš ir trīspadsmitie.

Diezgan neveiksmīgi Pārksitijā sacensības aizvadīja abas Latvijas kamaniņu braucējas. Siguldiete Ulla Zirne atsevišķos braucienos sasniedza 19. un 17. rezultātu un summā ieņēma 18. vietu. Šosezon joprojām nepārspēta ir Natālija Geizenbergere no Vācijas, kurai Zirne zaudēja 0,840 sekundes. Savukārt Elīza Tīruma abos braucienos trases vidusdaļā pieļāva rupjas kļūdas un palika pēdējā 23. vietā 1,602 sekundes aiz Geizenbergeres.

Pasaules kausa kopvērtējumā Tīruma ieņem divpadsmito un Zirne 23. vietu.

Sestdien vakarā pēc Latvijas laika notiks sacensības vīriem, Latviju tajās pārstāvēs Inārs Kivlenieks un Mārtiņš Rubenis. Bet naktī uz svētdien Pārksitijas trasē risināsies komandu stafete.