13.12.2013 21:27

Carnikavas basketbolisti nespēj pārtraukt siguldiešu uzvaru sēriju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas basketbolisti nespēj pārtraukt siguldiešu uzvaru sēriju www.delfi.lv

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā basketbola klubs "Sigulda" izcīnījis desmito uzvaru pēc kārtas, carnikaviešiem trešais zaudējums vienpadsmit spēlēs.

Carnikavas basketbolisti pirmie uzņēmās vadību spēlē un pirmās ceturtdaļas beigās sasniedza desmit punktu pārsvaru (19:9). Otrās ceturtdaļas vidū triju minūšu laikā ar 12:2 izrāvienu BK "Sigulda" spēlētāji deficītu praktiski likvidēja (25:27), tomēr viesiem izdevās laukuma saimnieku ofensīvu piebremzēt un atpūtā viņi devās ar četru punktu handikapu (36:32).

Pēc pārtraukuma kādu brīdi carnikavieši saglabāja dažu punktu pārsvaru, līdz siguldieši četras minūtes nosargāja savu grozu neskartu, paši guva 12 punktus pēc kārtas, un trešās ceturtdaļas beigās jau 51:43 Siguldas basketbolistu labā. Otrā puslaika vidū carnikavieši vēl izrādīja pretestību laukuma saimniekiem, taču spēles izskaņā siguldieši izrādījās krietni pārāki un svinēja visai pārliecinošu uzvaru 80:63.

Uzvarētāju rindās ar 21 punktu, sešām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Toms Bitītis. 21 punkts arī Ingaram Danbergam, bet Raimonds Rudzāts savāca 12 punktus un 12 bumbas pie groziem. Carnikavas kluba labā Kaspars Čaupals guva 18 un Kristaps Odziņš 12 punktus.

LBL trešās divīzijas turnīra tabulā BK "Sigulda" ar desmit uzvarām desmit mačos ir līderi un apsteidz Saulkrastu (10-1), Salacgrīvas (9-1) un Carnikavas (8-3) komandas.

Nākamās spēles Pierīgas komandām paredzētas jau nākamās nedēļas sākumā. Pirmdien Carnikavā viesosies Rīgas Tehniskās universitātes vienība, bet dienu vēlāk divu līdervienību savstarpējā cīņā BK "Sigulda" izbraukumā tiksies ar Saulkrastu vienību.