11.12.2013 13:54

Telpu futbolā gandrīz tikai zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Telpu futbolā gandrīz tikai zaudējumi fta.lv

Pagalam neveiksmīgi pēdējās spēles Rīgas telpu futbola čempionāta otrās un trešās līgas turnīros izvērtušās Pierīgas komandām – deviņās spēlēs izdevies izcīnīt tikai divas uzvaras.

Otrās līgas A grupas turnīrā Baldones komanda savā laukumā piedzīvoja sakāvi 2:8 spēlē pret līdervienību "Baltic International Bank", bet FK "Ķekava/Kadaga" ar minimālu rezultātu 0:1 piekāpās "Industrial Steel Group" komandai. Brīdī, kad vairumam komandu pirmajā posmā atlicis aizvadīt 5–7 spēles, Baldone turnīra tabulā ieņem sesto vietu, Latvijas Sporta aģentūra/"Salaspils FC" astoto un FK "Ķekava/Kadaga" devīto vietu. Cīņu par medaļām pēc divu apļu izspēles turpinās četras labākās vienības.

Divus zaudējumus B grupā piedzīvojuši futbola kluba "Jaunolaine" spēlētāji – 1:5 pret "Jauno dinamieti" un 3:4 pret "Medical Group DENS" komandu. Neveiksme arī Olaines FK futbolistiem, kuri ar 3:4 piekāpās "Raita 2" vienībai. Olainieši turnīru tabulā ieņem ceturto, bet jaunolainieši septīto vietu.

Rīgas čempionāta trešās līgas A grupā ASK Kadaga/Ķekava telpu futbola komanda savā laukumā ar 5:1 uzvarēja FK "Taipans"/Saulkrasti vienību. Grupas līdere ir Stopiņu komanda, kas trešdien plkst. 18.50 savā laukumā Ulbrokā tiksies ar "MultiCo" vienību. Trešajā vietā atrodas "LKR Ropaži", piektajā ASK Kadaga/Ķekava un septītajā – FK "Taipans"/Saulkrasti.

B grupā divus mačus aizvadījusi Garkalnes un Ādažu komanda "Rakari G". Vispirms viņi ar 2:6 piekāpās "PB Line" futbolistiem, bet pēc tam, nokļuvuši zaudētājos 0:3, spēja uzvarēt "SEB United" vienību 4:3. Savukārt Ķekavas novada komanda ar 3:6 zaudēja "Cerber-02 O" kluba futbolistiem. Turnīra tabulā "Rakari G" ieņem piekto pozīciju, bet vienu vietu augstāk ir ķekavieši.

Rīgas telpu futbola čempionāta pirmā posma turnīri turpināsies līdz 20. janvārim.