09.12.2013 12:20

Ķekavā sumina novada labākos sportistus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavā sumina novada labākos sportistus www.kekava.lv

Ķekavas kultūras namā Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra pulcēja novada sportistus, līdzjutējus un sporta dzīves atbalstītājus, lai godinātu 2013. gada labākos sportistu, komandas, trenerus un atbalstītājus.

Ķekavas novada "Sporta laureāta 2013" pasākumu vadīja sporta aģentūras direktore Dace Cīrule, Kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja vietnieks Aigars Vītols, bet atklāšanas runu teica domes priekšsēdētājs Valts Variks, uzsverot katra sportista nozīmi novadam, kā arī izsakot pateicību par viņu ieguldīto darbu, lai gūtu panākumus, kas izskanējuši valstiskā un vēl plašākā mērogā, informēja pašvaldībā.

Nominācijā "2013. gada panākums sportā sievietēm" par labāko tika atzīta jātniece Gundega Krīgere, kura šogad izcīnījusi vairākas godalgotas vietas sacensībās iejādē, bet vīriem tika sveikts florbolists Gints Klēģers, kurš Latvijas valstsvienības sastāvā pasaules čempionātā izcīnīja sesto vietu, bet kopā ar florbola klubu "Ķekava" Latvijas virslīgas čempionātā ieņēma ceturto vietu. Labāko komandu titulus izpelnījās dāmu florbola klubs "Ķekava" un regbija kluba "Miesnieki" komanda "ReFort/Ķekava".

Par panākumiem jauniešu sacensībās tika godinātas kalnu slēpotājas Agnese Āboltiņa un Katrīna Krūmiņa, karatists Nikolajs Bodrovs un smaiļotājs Mārtiņš Veispals, kā arī novada sporta skolas komanda regbijā, bet veterānu kategorijā – kalnu slēpotāja Vita Ciesniece, basketbolists Ivars Krūmiņš un Ķekavas novada basketbola komanda 55+ vecuma grupā.

Gada trenera titulu izpelnījās bērnu, jauniešu un veterānu basketbola komandu vadītājs Andris Eglītis, balvu par ieguldījumu sportā izpelnījās Ķekavas florbola entuziasts un kluba "Ķekavas Bulldogs" vadītājs Ints Vancāns, bet nominācijā "Gada atbalstītājs sportā" tika sveikta SIA "Melnā kafija". Atzinību par panākumiem tehniskās jaunrades jomā izpelnījās arī Baložu vidusskolas velodrošības komanda.