06.12.2013 13:09

Olaines futbolisti noskaidro attiecības laukumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbolisti noskaidro attiecības laukumā fta.lv

Jaunolaines un Olaines komandu otrā savstarpējā spēle Rīgas telpu futbola čempionāta otrās līgas ietvaros beidzas ar precīzi tādu pašu rezultātu kā pirmā.

Ceturtdien Olaines 2.vidusskolas sporta zālē notikušajā Olaines FK un FK "Jaunolaine" mačā pēc pirmā puslaika olainieši bija vadībā 4:3, taču pēc pārtraukuma izrādījās krietni parāki un svinēja uzvaru 9:4. Olaines FK labā trīs vārtus guva Zaurs Gadžijevs, pa diviem – Dmitrijs Plukaitis un Aleksandrs Mihailovs.

Otrās līgas B grupas turnīra tabulā, rēķinot iegūtos punktus pret aizvadītajām spēlēm, Olaines futbolisti ieņem trešo vietu desmit komandu konkurencē, bet Jaunolaines klubs ir sestajā pozīcijā. Četras labākās vienības pēc divu apļu izspēles turpinās cīņu par medaļām.

A grupā divus zaudējumus piedzīvojuši Latvijas Sporta aģentūras/"Salaspils FC" futbolisti, kuri vispirms viesos ar 0:4 piekāpās FK "Ķekava"/Kadaga komandai, bet pēc tam savā laukumā ar 3:10 "FC Petrow". FK "Ķekava"/Kadagas futbolisti vēl ar 3:6 zaudēja RTU sporta kluba vienībai.

Turnīra tabulā piekto vietu ieņem Baldones komanda, LSA/"Salaspils FC" ir astotajā un FK "Ķekava"/Kadaga devītajā pozīcijā.

Vairākas spēles Pierīgas komandas aizvadījušas arī Rīgas čempionāta trešās līgas turnīrā. Garkalnes un Ādažu komanda "Rakari G" dalīja punktus uz pusēm divās spēlēs ar "Cerber-02 O" komandu (1:2 un 6:4), bet Ķekavas novada futbolisti savā laukumā Baložos ar 14:1 sagrāva "Vinille". Stopiņu klubs nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Inter P" un ar 6:2 pieveica "United" komandu. Četrus punktus nopelnīja arī "LKR Ropaži" futbolisti (6:6 pret "HAVI Logistics" un 4:3 pret "MultiCo") un ASK Kadaga/Ķekava (2:2 pret "Gludi LM" un 5:1 pret FK "Taipans"/Saulkrasti).

Trešās līgas A grupā Stopiņu komanda ir pirmajā vietā, "LKR Ropaži" trešajā, ASK Kadaga/Ķekava piektajā un FK "Taipans"/Saulkrasti pēdējā desmitajā vietā. B grupā Ķekavas novads ir otrajā un "Rakari G" trešajā pozīcijā.

Piektdien plkst. 20.40 "LKR Ropaži" futbolisti savā laukumā Ropažu sporta centrā uzņems "HAVI Logistics" komandu, bet FK "Ķekava"/Kadaga un FK "Taipans"/Saulkrasti spēlētāji aizvadīs izbraukuma mačus.