06.12.2013 11:54

Kivleniekam otrā vieta Nāciju kausa izcīņā Kanādā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kivleniekam otrā vieta Nāciju kausa izcīņā Kanādā Krišjānis Grantiņš

Kvalifikācijas sacensībās pirms Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma Vistleras trasē Siguldas kamaniņu braucējs sasniedzis otro labāko rezultātu.

Vienīgajā braucienā Inārs Kivlenieks finišēja pēc 48,582 sekundēm. Ātrāks par viņu bija tikai vācietis Johaness Ludvigs, kuram siguldietis zaudēja 0,140 sekundes. Pasaules kausa pamatsacensībām vīriem kvalificējās arī Kristaps Mauriņš, kurš uzrādīja 15. rezultātu (+0,479 s). Savukārt Artūrs Dārznieks ar sarežģītās trases līkločiem netika galā un nefinišēja.

Divnieku ekipāžu sacensībās sesto vietu ieņēma un ceļazīmi uz Pasaules kausa pamatsacensībām ieguva Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, kuri uzvarētājiem amerikāņiem Kristianam Nikamam un Džeisonam Tērdimenam zaudēja 0,236 sekundes.

Savukārt Nāciju kausa dāmu sacensībās nepaveicās Ullai Zirnei. 33 dalībnieču konkurencē viņa ierindojās 17. vietā un palika pirmā "aiz strīpas". No uzvarētājas Kimberlijas Makrejas siguldiete atpalika 0,406 sekundes.

Kā zināms, Pasaules kausa posmos bez piedalīšanās kvalifikācijas sacensībās var startēt Elīza Tīruma, Mārtiņš Rubenis un divnieks Andris un Juris Šici.