04.12.2013 09:57

Saulkrastu basketbolistiem desmitajā spēlē devītā uzvara

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu basketbolistiem desmitajā spēlē devītā uzvara Krišjānis Grantiņš

Jāņa Laksas trenētā Saulkrastu komanda pirmā Latvijas Basketbola līgas trešajā divīzijā sasniegusi deviņu uzvaru robežu. Trešdien to varētu atkārtot basketbola klubs "Sigulda".

Otrdienas LBL3 spēlē Saulkrastu basketbolisti savās mājās ar 84:52 (36:24) apspēlēja Pārdaugavas komandu. Spēle gan nebija gluži tik viegla, kā liek domāt beigu rezultāts.

Līdz otrās ceturtdaļas vidum laukumā risinājās gluži līdzīga cīņa, kurā vadību pārmaiņus uzņēmās abas komandas. Pirmā puslaika beigas laukuma saimnieki pabeidza ar 11:3 izrāvienu un atpūtā devās ar desmit punktu handikapu. Pēc pārtraukuma saulkrastieši turpināja ofensīvu ar 18:3 spurtu un pamazām audzēja pārsvaru visa otrā puslaika garumā.

Uzvarētāju labā Edgars Brumermanis guva 19, Mikus Karlovs 15 un Ruberts Bulāns 14 punktus, bet Reinis Birznieks savāca 12 punktus, 13 atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

Ar deviņām uzvarām desmit spēlēs Saulkrastu komanda atgriezusies LBL3 tutnīra tabulas pirmajā vietā. Viņiem seko Carnikavas basketbols klubs (8-2) un BK "Sigulda", kas vienīgā joprojām nav šosezon zaudējusi nevienā spēlē (8-0). Trim Pierīgas klubiem seko Salacgrīvas (7-1) un Bauskas (7-2) vienības.

Trešdien basketbola klubs "Sigulda" aizvadīs izbraukuma spēli pret Iecavas klubu "Dartija", kuram piekāpās pagājušās sezonas ceturtdaļfinālā.