03.12.2013 10:32

FK "Ķekava" florbolistei virslīgas mēneša labākās spēlētājas tituls

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ķekava" florbolistei virslīgas mēneša labākās spēlētājas tituls Latvijas Florbola savienība

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta pagājušā mēneša labākos spēlētājus dāmu un vīriešu virslīgā. Dāmu turnīrā par labāko atzīta FK "Ķekava" uzbrucēja Elīza Elizabete Bērziņa.

Uzbrucējas Elīzas Elizabetes Bērziņas pārstāvētā "Ķekava" novembrī aizvadīja divas spēles, abās izcīnot uzvaru. Ķekavietes viesos ar 4:3 pārspēja līderes Kocēnu "Rubeni" ar 7:4 FK "Ādaži" komandu. Pirmajā no šīm spēlēm Bērziņa guva vienus vārtus, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja mača labākās spēlētājas titulu.

Ar šīs sezonas sešās spēlēs nopelnītiem pieciem rezultativitātes punktiem (1+4) Elīza ir trešā rezultatīvākā savā komandā. FK "Ķekava" turnīra tabulā šobrīd ieņem otro vietu.

Novembra sākumā E. Bērziņa Latvijas dāmu izlases sastāvā piedalījās pārbaudes turnīrā Vācijā, kur mūsu florbolistes ar 24:0 sagrāva austrietes, ar 6:0 uzvarēja Vācijas juniores, kā arī divas reizes (ar 7:1 un 4:1) uzvarēja vācietes. Ķekavas kluba uzbrucēja šajā turnīrā ar sešiem (4+2) punktiem bija ceturtā rezultatīvākā Latvijas komandā.

Elīza Elizabete Bērziņa ir iekļauta Latvijas dāmu izlases sastāvā dalībai decembrī gaidāmajā pasaules florbola čempionātā, un viņa ir arī starp Latvijas U-19 izlases kandidātēm.

Latvijas dāmu virslīgas mēneša labākās spēlētājas titulu oktobrī ieguva "Ķekavas Bulldogs" kluba florboliste Inga Ametere.