02.12.2013 13:03

Pierīgas džudistiem vairākas medaļas "Dinamo LAT" rīkotajā bērnu turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas džudistiem vairākas medaļas "Dinamo LAT" rīkotajā bērnu turnīrā arhīvs

Pie godalgām Olimpiskajā sporta centrā Rīgā notikušajās sacensībās tikuši gan Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas pārstāvji, gan jaunie džudisti no Ulbrokas un Siguldas.

Sporta kluba "Dinamo LAT" un "Budoshop.lv" rīkotajā kausa izcīņā džudo sacensības aizritēja trijās vecuma grupās puišiem līdz astoņiem, desmit un divpadsmit gadiem.

No Pierīgas novadu jaunajiem sportistiem pie pirmās vietas savā svara kategorijā nevienam neizdevās, taču vairākās grupās viņi piedzīvoja zaudējumus tikai finālā un izcīnīja otrās vietas. Jaunākajā grupā tas bija pa spēkam Ulbrokas sporta kluba pārstāvim Arsēnijam Gudejevam un vecākajā grupā – vēl vienam Ulbrokas džudistam Oļegam Maistrukam. Otrās vietas ieguva arī Pierīgas BJSS audzēkņi Fricis Roberts Štrauss (U-8 vecuma grupā) un Gustavs Hugo Ekmanis (U-10).

Četriem Pierīgas sportistiem izdevās nopelnīt bronzas medaļas. Trešās vietas savās svara kategorijās ieņēma siguldietis Emīls Indriksons (U-8), kā arī Lukass Gertmans (U-8), Eduards Nika (U-10) un Artūrs Kiseļevskis (U-10) no Pierīgas BJSS.

Vēl četri jaunie sportisti no Pierīgas sporta skolas piekāpās izšķirošajā cīņā par bronzas godalgām un finišēja piektajā vietā. Tie bija Rihards Taube, Dāvis Kononovs, Roberts Martinovs (U-10) un Reinis Rezevskis (U-12).