27.11.2013 15:04

Futbolistiem Olainē uzvara un zaudējums

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Futbolistiem Olainē uzvara un zaudējums arhīvs

Rīgas telpu futbola čempionāta otrajā un trešajā līgā kārtējās spēles aizvadījuši vairāki Pierīgas klubi. Zaudējumu bijis vairāk nekā uzvaru.

Otrās līgas B apakšgrupā Olaines FK futbolisti savā laukumā nenosargāja vienu vārtu pārsvaru un ar 2:4 piekāpās komandai "Avantex", bet futbola klubs "Jaunolaine", Maksimam Roščupkinam gūstot četrus vārtus, ar 6:3 pieveica "Jauno dinamieti". Olaines FK ar 13 punktiem sešās spēlēs turnīra tabulā ieņem piekto vietu, bet FK "Jaunolaine" ar deviņiem punktiem septiņos mačos sestie.

A grupā Pierīgas komandas piedzīvojušas trīs zaudējumus. Baldones klubs zaudēja "Arigo M" komandai 2:5, Latvijas Sporta aģentūra/"Salaspils FC" ar tādu pašu rezultātu piekāpās RTU sporta klubam, bet FK "Ķekava"/Kadaga piedzīvoja sakāvi 1:7 spēlē pret "FC Petrow". Turnīra tabulā baldonieši ir trešajā vietā (17 p.), salaspilieši septītajā (7 p.), bet ķekavieši pēdējā desmitajā vietā (0 p.).

Trešās līgas A grupas turnīrā divas savstarpējās spēles divu dienu laikā aizvadījuši FK "Taipans"/Saulkrasti un "LKR Ropaži" komandu futbolisti. Abās pārāki izrādījās ropažnieki – 3:1 viesos un 6:1 mājās. Ar četriem precīziem raidījumiem šajos mačos izcēlās Ralfs Kociņš. Savukārt ASK Kadaga/Ķekava nospēlēja neizšķirti 2:2 ar "USB" komandu. Ropažu komanda grupā ieņem otro pozīciju (14 p.), Saulkrastu vienība sesto (8 p.), ASK Kadaga/Ķekava astoto, bet ceturtie pagaidām ir Stopiņu novada futbolisti.

Visbeidzot trešās līgas B grupā Ķekavas novada komanda ar 4:2 uzvarēja "Jaunais dinamietis-2" komandu (pa diviem vārtiem guva Eduards Žarovs un Uldis Trumpekojs), bet Garkalnes "Rakari G" cīņas beigās nodrošināja panākumu spēlē pret "Vinille" komandu 2:1. Garkalnieši ar 16 punktiem turnīra tabulā ir ceturtajā vietā, bet ķekavieši ar 12 punktiem piektajā.