27.11.2013 12:54

Pierīgas komandas plūc laurus bērnu futbola turnīros

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas komandas plūc laurus bērnu futbola turnīros SK "Kengaroos"

Vairākos turnīros godalgotas vietas izcīnījuši jaunie futbolisti no Garkalnes, Olaines, Ķekavas un Salaspils.

Astoņas komandas piedalījās Garkalnes no Ādažu novada kausa izcīņā 2006. gadā dzimušajiem zēniem. Galvenā balva palika turnīra rīkotāju futbola skolas "Garkalnes" puišu īpašumā. Apakšgrupas turnīrā viņi ar 5:1 pieveica "Ropažu rakarus", ar 4:0 vienu no divām futbola kluba "Olaine" komandām un ar 2:1 Gulbenes bērnu un jaunatnes sporta skolu.

Finālturnīrā par 1.–4.vietu mazie garkalnieši apspēlēja "Ādažu rakarus" 6:0 un FK "Olaine" otro komandu 3:2. Kopvērtējumā otro vietu ieguva Gulbenes BJSS mazie futbolisti, otro un piekto – olainieši, ceturto – ādažnieki un septīto – ropažnieki.

Olimpiskajā sporta centrā Rīgā notikušajā "Dzintara līgas" kausa izcīņā 2002. gadā dzimušajiem futbolistiem Pierīgas komandas izcīnīja pirmās divas vietas.

Pēc trim uzvarām apakšgrupas turnīrā pusfinālā Salaspils sporta kluba "Kengaroos" komanda ar 3:1 uzvarēja "Liepājas metalurga" jauno maiņu, bet finālā ar 2:4 piekāpās futbola skolas "Metta" Ķekavas komandai, kas kļuva par kausa ieguvēju.

Ādažu sporta centrā notika futbola kluba "Ādaži" rīkotais turnīrs "Ādažu futbola bums" 2005. gadā dzimušajiem puikām, kurā piedalījās septiņas komandas. Par uzvarētājiem kļuva Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi, kuri izcīnīja četras uzvaras un divreiz nospēlēja neizšķirti.

Ceturto vietu ar vienu uzvari, trim neizšķirtiem un diviem zaudējumiem ieņēma SK "Kengaroos" pārstāvji, piektajā vietā finišēja FK "Ādaži" zēni un sestajā Stopiņu novada futbola kluba "Dinamo Saurieši" spēlētāji.