25.11.2013 12:02

Siguldas badmintonisti nepārspēti Apvienotās līgas otrajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas badmintonisti nepārspēti Apvienotās līgas otrajā posmā Siguldas badmintona klubs

Siguldas badmintona kluba pārstāvji Kārlis Vidass un Jekaterina Romanova svin uzvaras gan vienspēļu, gan dubultspēļu turnīros.

Latvijas Apvienotās badmintona līgas (LABL) otrajā posmā Siguldā vīru elites grupā piedalījās 35 sportisti. Kārlis Vidass turnīrā iesaistījās no ceturtdaļfināla kārtas, guva divas uzvaras un finālā ar 21:14, 21:17 pārspēja Raimondu Cipi no Rīgas. Trešo vietu ieņēma vēl viens siguldietis Artūrs Akmens, kurš spēlē par pēdējo godalgoto vietu trijos setos uzvarēja Ivo Keišu 2:1 (21:14, 20:22, 21:19).

K. Vidass, kurš pirmajā posmā vienspēlēs ieņēma otro vietu, kļuvis par līderi LABL kopvērtējumā, jo pirmā posma uzvarētājs Reinis Krauklis šoreiz ierindojās tikai sestajā vietā.

Dubultspēļu turnīrā otro panākumu pēc kārtas guva Kārlis Vidass un Guntis Lavrinovičs, kuri izšķirošajā mačā pārliecinoši uzvarēja kolēģus no Siguldas badmintona kluba Didzi un Paulu Gureckus – 21:8, 21:11. Ceturto vietu ieņēma Kristaps Jānis Gulbis un Teodors Kerimovs.

Divas uzvaras dāmu turnīros – tāpat kā LABL pirmajā posmā – Siguldā guva Jekaterina Romanova. Vienspēļu turnīra finālā viņa ar 21:14, 21:12 pieveica Olgu Mihailovu no "Rīdzes" komandas, bet dubultspēļu turnīrā, kurā piedalījās pieci pāri un kas aizritēja pēc apļa sistēmas, kopā ar Amandu Arnicāni guva uzvaras visās četras spēlēs.

Liāna Lenceviča no Siguldas sporta skolas individuālajās sacensībās ierindojās ceturtajā vietā, bet dubultspēlēs kopā ar Diānu Lenceviču ieņēma trešo vietu.

Latvijas Apvienotās badmintona līgas trešais posms paredzēts 4. un 5. janvārī Siguldā.