24.11.2013 17:41

Šiciem Īglsā septītā vieta, komanda stafetē finišē sestā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Šiciem Īglsā septītā vieta, komanda stafetē finišē sestā Krišjānis Grantiņš

Kamaniņu sporta Pasaules kausa izcīņas otrajā posmā Īglsas trasē Austrijā labāko desmitniekā individuāli izdevās iekļūt vienīgi siguldiešiem Andris un Jurim Šiciem divnieku ekipāžu sacensībās.

Svētdien pirmajā braucienā Šici uzrādīja devīto labāko rezultātu, bet otro veica par sekundes simtdaļu ātrāk un ar piekto rezultātu pakāpās uz septīto pozīciju summā. Uzvarētājiem vāciešiem Tobijam Egertam un Sašam Benekenam brāļi zaudēja 0,542 sekundes, bet no trešās vietas atpalika par 0,259 sekundēm.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa pirmajā posmā brāļi Šici ierindojās 12. vietā. Kopvērtējumā pēc diviem posmiem siguldieši ir devītie.

Vēlāk svētdien notika šīs sezonas pirmās komandu stafetes sacensības, kurās Latvijas izlase Elīza Tīruma, Mārtiņš Rubenis un brāļi Šici ierindojās sestajā vietā. Augstāku vietu neļāva izcīnīt E. Tīrumas rupja kļūda trases vidusdaļā.

Arī komandu konkurencē – tāpat kā visās trijās individuālajās sacensībās – labākie izrādījās Vācijas kamaniņu braucēji. Aiz viņiem ierindojās kanādieši, itālieši, amerikāņi un austrieši. Latvijas komanda uzvarētājiem zaudēja 1,580 sekundes.

Nākamais Pasaules kausa izcīņas posms paredzēts no 29. novembra līdz 1. decembrim Vinterbergas trasē Vācijā.