22.11.2013 15:02

Baldones futbolisti revanšējas salaspiliešiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Baldones futbolisti revanšējas salaspiliešiem Futbola turnīru asociācija

Četras dienas pēc zaudējuma Pierīgas derbijā pret Latvijas Sporta aģentūras/"Salaspils FC" klubu Baldones telpu futbola komanda Rīgas čempionāta otrās līgas spēlē guvusi revanšu.

Pagājušas nedēļas beigās baldonieši savā laukumā piedzīvoja zaudējumu 1:4, taču ceturtdien Salaspilī uzvarēja 4:2 un pēc šī panākuma izvirzījās A apakšgrupas turnīra tabulas pirmajā vietā – 17 punkti deviņās spēlēs.

Salaspils vienība ar septiņiem punktiem pagaidām ieņem sesto vietu, bet pēdējā desmitajā vietā ir FK "Ķekava"/Kadaga futbolisti, kuri nule piedzīvojuši piekto zaudējumu pēc kārtas – 1:5 pret "Baltic International Bank".

Kārtējās spēles ceturtdien aizvadīja arī abas otrās līgas B apakšgrupā spēlējošās Olaines novada komandas. Olaines FK nospēlēja neizšķirti ar "Massa Food R" vienību 2:2, bet FK "Jaunolaine" piekāpās "Avantex" futbolistiem 3:6 (visus trīs vārtus zaudētājiem guva Vladislavs Medvedins). Turnīra tabulā Olaines FK ar 13 punktiem dala 3.–4. vietu, bet jaunolainiešiem ir seši punkti un dalīta septītā vieta.

Vairākas spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos aizvadītas arī Rīgas telpu futbola čempionāta trešajā līgā. Ķekavas novada vienība savā laukumā Baložos ar 3:4 piekāpās klubam "PB Line", Stopiņu futbolisti nospēlēja neizšķirti 2:2 ar "USB", bet Ādažu un Garkalnes komanda "Rakari G" ar 8:4 pieveica futbola klubu "Laikmets".

No sešām ar Pierīgu saistītām komandām trešajā līgā pagaidām vislabāk veicies Stopiņu un "Rakari G" futbolistiem, kuri savākuši pa 13 punktiem septiņās spēlēs un apakšgrupu turnīra tabulās ieņem vietu starp labākajām četrām vienībām. Tiesa, jāņem vērā, ka dažādas komandas aizvadījušas dažādu maču skaitu.