20.11.2013 13:58

Telpu futbolā Salaspils pārāka par Baldoni

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Telpu futbolā Salaspils pārāka par Baldoni Futbola turnīru asociācija

Jau ceturtdien baldoniešiem būs iespēja jaunajā Salaspils hallē revanšēties Latvijas Sporta aģentūras/"Salaspils FC" komandai par zaudējumu Rīgas čempionāta spēlē.

Baldones vidusskolā notikušajā divu Pierīgas klubu spēlē pretinieki ātri apmainījās gūtajiem vārtiem, taču otrajā puslaikā salaspilieši ar trim precīziem raidījumiem izšķīra cīņas likteni sev par labu – 4:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Vjačeslavs Miņins.

Ceturto zaudējumu pēc kārtas Rīgas čempionāta otrajā līgā piedzīvojusi FK "Ķekava"/Kadaga vienība, kas ar 3:6 piekāpās "Arigo M" futbolistiem (divi precīzi sitieni Jāņa Kriuliņa kontā). Bet FK "Jaunolaine", pateicoties Vladislava Medvedina "hettrikam" ar 4:3 pārspēja "Avantex" klubu.

Otrās līgas A grupā Baldones telpu futbola komanda ar 14 punktiem ir pirmajā vietā, kaut aizvadījusi vairāk spēļu (astoņas) nekā tuvākie konkurenti. LSA/"Salaspils FC" ir septiņi punkti četros mačos (divas uzvaras un pa vienam neizšķirtam un zaudējumam), bet FK "Ķekava"/Kadaga ir bez punktiem pēdējā vietā.

B grupā Olaines FK ar maksimālo punktu skaitu pēc aizvadītām četrām spēlēm dala 2.–4. vietu un četru uzvaru sēriju centīsies pagarināt ceturtdien ar spēli Olaines 2. vidusskolas zālē pret "Massa Food R" vienību. FK "Jaunolaine" futbolisti ar sešiem punktiem dala 7.–8. vietu desmit klubu konkurencē.

Trešās līgas turnīra pēdējos mačos ar Pierīgas komandu piedalīšanos "LKR Ropaži" nespēja nosargāt divu vārtu pārsvaru un nospēlēja neizšķirti 5:5 ar "Inter P" vienību, Stopiņu komanda piekāpās "Havi Logistics" futbolistiem 3:4, ASK Kadaga/Ķekava ar tādu pašu rezultātu uzvarēja "MultiCo" spēlētājus, bet Ādažu un Garkalnes "Rakari-G" ar 6:1 apspēlēja komandu "Jaunais Dinamietis-2". Ceturtdien un piektdien savā starpā tiksies FK "Taipans"/Saulkrasti un "LKR Ropaži" futbolisti.

A grupā deviņi punkti ir Stopiņu komandai (3. vieta), pa astoņiem "LKR Ropaži" un FK "Taipans"/Saulkrasti un seši – ASK Kadaga/Ķekava komandām. B grupā Ķekavas novada futbolisti izcīnījuši deviņus punktus un "Rakari G" septiņus.