20.11.2013 11:55

Babītes jātniekiem trīs godalgas rudens konkūra sacensībās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes jātniekiem trīs godalgas rudens konkūra sacensībās Latvijas Jātnieku federācija

Sporta centrā "Kleisti" aizvadītas otrās Latvijas Jātnieku federācijas organizētās rudens sacensības jātnieku sportā šķēršļu pārvarēšanā. Sportisti, tostarp dalībnieki no Lietuvas, sacentās sešos maršrutos.

Galvenajā piektajā maršrutā ar 130 cm augstiem šķēršļiem dubultuzvaru izcīnīja Andis Vārna ar zirgiem Fantastika un Quite Calido. Trešajā vietā ierindojās Babītes novada jātnieku sporta kluba "Sport de Lux" pārstāvis Ģirts Bricis ar Emilie Jolie – uzvarētāju pārim viņi zaudēja 2,7 sekundes. Ceturto vietu 12 pāru konkurencē ieņēma Maira Leja ar Parnell Arguss no sporta kluba "Temperaments".

Savukārt ceturtajā maršrutā ar 120 cm augstiem šķēršļiem Maira Leja ar Parnell Arguss izcīnīja pirmo vietu. Pamatdistanci viņi veica bez kļūdām, taču nebija paši ātrākie, toties pārlēkšanā sasniedza labāko laiku, par 0,15 sekundēm apsteidzot otrās vietas ieguvējus Ģ. Brici un Jackpot.

Trešajā maršrutā ar 110 cm augstiem šķēršļiem pirmās divas vietas ar dažādiem zirgiem ieguva lietuvietis Tads Šešks, bet trešā bija Anna Šellere no Baldones jāšanas sporta kluba "Telfas" ar zirgu Lavanderu.

Trešās rudens sacensības jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā "Kleistos" paredzētas 30. novembrī.