17.11.2013 17:52

"Buldogus" savalda Bauskā un Ulbrokā, ķekavietēm panākums Ādažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Buldogus" savalda Bauskā un Ulbrokā, ķekavietēm panākums Ādažos Latvijas Florbola savienība

Latvijas vīriešu virslīgas florbola čempionātā kārtējos divus zaudējumus brīvdienās piedzīvojuši "Ķekavas Bulldogs" kluba florbolisti, kuriem iepriekšējā spēlē bija izdevies pārtraukt desmit neveiksmju sēriju.

Sestdien viņi viesos ar 7:11 piekāpās florbola klubam "Bauska". Laukuma saimnieki uzvaru praktiski bija nodrošinājuši jau pēc pirmajām divām trešdaļām, ko pabeidza ar rezultātu 9:2. Ķekavas komandas labā pa diviem vārtiem guva Matīss Jansons un Klāvs Ozoliņš, bet Atim Lazdiņam viens precīzs metiens un divas rezultatīvas piespēles.

Dienu vēlāk "buldogi" devās uz Ulbroku, kur tikās ar florbola skolas "Masters" pārstāvjiem. Pēc līdzīga cīņas sākuma laukuma saimnieki otrajā periodā iemeta piecus golus pēc kārtas un nodrošināja uzvaru 7:2, vienlaikus pārtraucot piecu zaudējumu sēriju. Ulbrokas/FS "Masters" rindās pa divām reizēm precīzi meta Pēteris Freimanis, Kaspars Šķēls un Edgars Zeidlers, bet ķekaviešiem abus vārtus guva Oskars Eglītis.

Virslīgas turnīra tabulā līderi ar 30 punktiem ir Kocēnu "Rubene", trīs punkti mazāk ir Cēsu "Lekringam" un FK "Ķekava". Ulbrokas komanda ar deviņiem punktiem pagaidām ieņem desmito vietu, taču aizvadījusi dažas spēles mazāk nekā konkurenti. "Ķekavas Bulldogs" ar četriem punktiem 13 mačos ir priekšpēdējā 13. vietā.

Viena spēle starp divām Pierīgas komandām notikusi Latvijas dāmu virslīgas čempionātā – florbola klubs "Ādaži" savā laukumā ar 4:7 piekāpās FK "Ķekava". Mačā gaitā pieredzējušākajām ķekavietēm nācās atspēlēt divu vārtu deficītu (0:2, 2:4), un uzvaru viņas nodrošināja tikai ar trim precīziem metieniem pēdējā trešdaļā.

Laukuma saimnieču labā divus vārtus guva Monta Ločmele, bet FK "Ķekava" rindās divreiz precīzi meta Anna Žižkuna un Dina Štāle, bet Gundegai Vancānei trīs rezultativitātes punkti (1+2).

Dāmu virslīgas turnīra tabulā pa deviņiem punktiem piecās spēlēs ir "Rubenei", RSU un FK "Ķekava" florbolistēm, "Ķekavas Bulldogs" dāmu komandai ir seši punkti četrās spēlēs, FK "Ādaži" – trīs punkti piecās.