15.11.2013 15:51

Uz pasaules florbola čempionātu brauks trīs ķekavietes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas dāmu florbola izlases galīgajā sastāvā decembrī paredzētajam pasaules čempionātam iekļautas divas florbola kluba "Ķekava" un viena "Ķekavas Bulldogs" spēlētāja.

Latvijas valstsvienības treneri Jānis Freivalds un Jānis Dainis komandas sastāvā iekļāvuši 17 laukuma spēlētājas un trīs vārtsardzes. Viņu vidū būs FK "Ķekava" uzbrucējas Elīza Elizabete Bērziņa un Gundega Vancāne, kā arī Latvijas virslīgas čempionāta rezultatīvākā spēlētāja "buldodze" Inga Ametere. E. E. Bērziņai un I. Ameterei šis būs pirmais pieaugušo pasaules čempionāts.

Ārpus galīgā sastāva palika FK "Ķekava" aizsardze Evija Poļakova un uzbrucējas Ieva Jurkāne, Anna Žižkuna un Sintija Kalvāne, kuras bija iekļautas 29 spēlētāju izlases paplašinātajā sastāvā.

No 22. līdz 24. novembrim Latvijas dāmu valstsvienība aizvadīs pēdējo treniņnometni, kas notiks Kocēnu sporta namā. Pasaules dāmu florbola čempionāts no 7. līdz 15. decembrim norisināsies Čehijas pilsētās Brno un Ostravā. Latvijas izlases pretinieces B grupā būs norvēģietes, šveicietes un čehietes.