13.11.2013 10:17

Saulkrastu basketbolisti sagrauj Rugāju novada komandu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu basketbolisti sagrauj Rugāju novada komandu www.saulkrasti.lv

Latvijas Basketbola līgas trešajā divīzijā pēc sāpīgā zaudējuma kaimiņiem carnikaviešiem uz uzvaru takas atgriezušies Saulkrastu komandas basketbolisti.

Otrdien savā laukumā saulkrastieši ļoti pārliecinoši ar 90:51 pieveica Rugāju novada komandu. Mājinieki bija pārāki visos spēles komponentos, jau pēc pirmās ceturtdaļas bija sasnieguši 20 punktu pārsvaru (31:11), lielāko starpību panāca ceturtajā ceturtdaļā (86:40) un sagādāja viesiem septīto zaudējumu pēc kārtas.

Saulkrastu komandas rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Toms Provejs, kura kontā arī astoņas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles un trīs pārķertas pretinieku piespēles. Edgars Brumermanis guva 18 un Edgars Melders 12 punktus.

Saulkrastu basketbolistiem šis bija piektais panākums sezonas sešās spēlēs, un turnīra tabulā viņi atpaliek tikai no pagaidām nezaudējušajām Carnikavas (6-0), Siguldas un Salacgrīvas (abiem pa 5-0) vienībām.

Nākamā spēle saulkrastiešiem paredzēta 19. novembrī viņu mājās pret basketbola klubu "Salacgrīva", bet vēl līdz tam – šopiektdien – BK "Sigulda" savā laukumā uzņems viesus no Madonas, bet Carnikavas basketbolisti ciemosies Salacgrīvā.