12.11.2013 11:20

Telpu futbolā Olaine pārāka par Jaunolaini

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Telpu futbolā Olaine pārāka par Jaunolaini fta.lv

Rīgas telpu futbola čempionāta otrajā un trešajā līgā mainīgām sekmēm turpina cīnīties desmit Pierīgas novadu komandas.

Pagājušās nedēļas nogalē savstarpējo spēli otrās līgas turnīrā aizvadīja abas Olaines novada komandas – Olaines FK futbolisti ar 9:4 pieveica futbola klubu "Jaunolaine" (pa četriem vārtiem uzvarētājiem guva Dmitrijs Plukaitis un Aleksandrs Mihailovs). Olaines komandai šis bija trešais panākums pēc kārtas, un viņi ir viena no divām otrās līgas komandām, kas šosezon vēl nav zaudējušas ne punkta. Savukārt Jaunolaines vienība piedzīvoja otro zaudējumu.

Citā otrās līgas spēlē, Kristapam Rakštelim gūstot divus vārtus, Baldones komanda ar 5:2 pārspēja Banku augstskolu. Šis baldoniešiem bija trešais panākums piecās spēlēs (vēl ir arī viens neizšķirts un viens zaudējums).

Latvijas Sporta aģentūras/"Salaspils FC" telpu futbola komanda sezonu Rīgas čempionāta otrajā līgā sākusi ar uzvaru un neizšķirtu, bet FK "Ķekava"/Kadaga kontā pagaidām ir divi zaudējumi.

Vismaz vienu uzvaru guvušas visas sešas ar Pierīgu saistītās telpu futbola trešās līgas turnīra komandas. "LKR Ropaži" un Stopiņu futbolistiem sezonas startā ir pa divām uzvarām un vienam neizšķirtam, Ķekavas novada komandai un Ādažu un Garkalnes klubam "Rakari G" – pa divām uzvarām un diviem zaudējumiem, FK "Taipans"/Saulkrasti vienībai uzvara, divi neizšķirti un viena neveiksme, bet ASK Kadaga/Ķekava komandai – uzvara un trīs zaudējumi.

Rīgas telpu futbola čempionāta otrajā un trešajā līgā šosezon spēlē pa 20 komandām, kas pirmajā posmā sadalītas divās apakšgrupās pa desmit. Līdz janvāra vidum plānots izspēlēt divus apļus, pēc kuriem pa četrām labākajām komandām no katras grupas turpinās cīņu par medaļām, aizvadot vēl divus apļus ar pretējās grupas vienībām (pirmā posma savstarpējo spēļu rezultāti tiks ņemti vērā). Pārējās 12 komandas līdzīgā veidā sadalīs tālākas vietas. Čempionāts ritēs līdz marta vidum.