09.11.2013 21:40

LSPA/Ķekavas novada volejbolisti uzvar Nacionālās līgas līderu duelī

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
LSPA/Ķekavas novada volejbolisti uzvar Nacionālās līgas līderu duelī VK LSPA/Ķekavas novads

Ķekavieši sīvā piecu setu cīņā izbraukumā pārspēj sporta kluba "Limbaži" komandu un nostiprinās turnīra tabulas pirmajā vietā.

Sestdienas sāncenši pirms mača turnīra tabulā ieņēma pirmās divas vietas, kaut arī LSPA/Ķekavas novada klubs bija aizvadījis par trim spēlēm vairāk nekā limbažnieki.

Pēc zaudēta pirmā seta viesi uzvarēja divos nākamajos, taču pēc tam zaudēja ceturtajā. Izšķirošā piektajā setā dramatiskā galotnē uzvaru guva ķekavieši – 3:2 (15:25, 25:21, 25:14, 19:25, 17:15).

Šis LSPA/Ķekavas novada volejbolistiem bija sestais panākums līdzšinējās astoņās spēlēs, un ar 17 punktiem viņi ir pārliecinoši turnīra tabulas līderi. Limbažu komandai piecās spēlēs ir 11 punkti, bet ceturto vietu ar deviņiem punktiem (trīs uzvaras, divi zaudējumi) ieņem volejbola klubs "Mārupe".

Nākamo spēli LSPA/Ķekavas novada komanda aizvadīs 23. novembrī Baložu vidusskolas zālē pret Burtnieku novada volejbolistiem. Līdz tam divas spēles paredzētas VK "Mārupe" volejbolistiem – 16. novembrī viesos pret Aizputes klubu un 17. novembrī Mārupē pret sporta klubu "Limbaži".