06.11.2013 21:31

Siguldas basketbolistiem piektā uzvara sezonas piektajā spēlē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas Basketbola līgas trešajā divīzijā panākumu sēriju turpina basketbola klubs "Sigulda". Trešdienas pārliecinošā uzvara 86:58 pār "Rīdzene"/"Turība-2" komandu siguldiešiem bija jau piektā pēc kārtas, un turnīra tabulā viņi ieņem otro vietu aiz Carnikavas basketbola kluba, kas uzvarējis sezonas pirmos sešus mačus.

Spēles liktenis lielā mērā tika izšķirts dažu minūšu laikā pirmā puslaika beigās. Vēl 14. minūtē BK "Sigulda" pārsvars bija minimāls (24:23), bet līdz pārtraukumam iepriekš četrus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojušie rīdzinieki nespēja gūt ne punkta, ļaujot sāncenšiem veikt izšķirošo izrāvienu 36:23.

Trešajā ceturtdaļā rezultāta starpība turējās aptuveni 15 punktu robežās, bet spēles pēdējā posmā pietuvojās 30 punktu atzīmei. Uzvarētāju rindās ar 16 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām izcēlās Raimonds Rudzāts. Tomam Bitītim 14 punkti, septiņas bumbas pie groziem un septiņas rezultatīvas piespēles, pa 11 punktiem Aigaram Jonasam un Kasparam Jomertam.

Nākamās spēles Pierīgas komandām paredzētas nākamnedēļ: otrdien Saulkrastu basketbolisti, kuriem ir četras uzvaras piecās spēlēs, uzņems Rugāju novada komandu, bet piektdien siguldieši spēlēs ar BK "Madona" un carnikavieši viesos ar BK "Salacgrīva".