06.11.2013 11:46

Ķekavas "buldodze" – florbola virslīgas mēneša labākā spēlētāja

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "buldodze" – florbola virslīgas mēneša labākā spēlētāja Latvijas Florbola savienība

Florbola kluba "Ķekavas Bulldogs" komandas aizvadījušas kārtējās spēles arī Latvijas jaunatnes čempionātā un otrās līgas turnīrā.

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta pagājušā mēneša labākos spēlētājus dāmu un vīru virslīgas turnīros. Par dāmu virslīgas labāko florbolisti oktobrī atzīta 16 gadus vecā "Ķekavas Bulldogs" komandas uzbrucēja Inga Ametere, kura aizvadītajās četrās spēlēs guva vienpadsmit vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kļūstot par turnīra rezultatīvāko spēlētāju.

Ķekaviešu vīru komanda dažu pēdējo dienu laikā aizvadījuši divas spēles Latvijas florbola otrās līgas turnīrā. Vispirms "buldogi", pirmajā trešdaļā ielaiduši piecus vārtus, ar 4:6 piekāpās komandai "Rīgas lauvas/Saulkalne-S". Bet pēc tam sagādāja pirmo zaudējumu Centra grupas līdervienībai no Rīgas Stradiņa universitātes 11:5, turklāt šoreiz pirmo periodu beidza ar rezultātu 6:0. Pieci gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles Māra Skroda kontā.

Citā otrās līgas Centra grupas spēlē "Ropažu raķetes" piedzīvoja kārtējo zaudējumu 4:14 pret Līgatnes komandu un turnīra tabulā ar diviem punktiem astoņās spēlēs saglabā pēdējo sesto vietu. "Ķekavas Bulldogs" komandai ir 16 punkti astoņos mačos un otrā vieta aiz RSU vienības.

Latvijas jaunatnes čempionātā pagājušās nedēļas nogalē "Ķekavas Bulldogs" florbolisti četrās vecuma grupās tikās ar Talsu novada sporta skolas komandām.

Vecākajā U-18 grupā cīņas gaitā "buldogi" zaudēja ar četru vārtu starpību (2:6), līdz pamatlaika beigām to spēja atspēlēt, tomēr piekāpās pēcspēles metienu sērijā 7:8. Klāvs Ozoliņš guva piecus vārtus. Vēl šajā vecuma grupā florbola skolas "Masters"/Ulbrokas komanda savā laukumā nenosargāja divu vārtu pārsvaru un ar 3:5 piekāpās Bauskas bērnu un jaunatnes sporta skolas vienībai.

Ķekaviešu un talsenieku spēlēs pārējās trijās grupās risinājās mainīgām sekmēm. Laukuma saimnieki uzvarēja U-14 komandu spēlē 6:3, taču piekāpās U-16 komandu (3:5) un U-12 komandu (5:7) mačos.