05.11.2013 16:35

"Ādažu futbola bumā" sekmīgākie salaspilieši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Uzsākot jauno ziemas telpu futbola sezonu, Ādažu sporta centrā aizvadīts pirmais no trim zēnu komandu turnīriem telpu futbolā "Ādažu futbola bums 2013". Pirmie sacentās 2002. gadā dzimušie puiši.

Dubultuzvaru svinēja divas Salaspils sporta kluba "Kengaroos" komandas. Pirmā guva trīs uzvaras, vienreiz nospēlēja neizšķirti un piedzīvoja vienu zaudējumu, piecās spēlēs summā nopelnot desmit punktu. Tāda pati bilance bija arī salaspiliešu otrajai komandai, taču viņi saviem novadniekiem bija zaudējuši savstarpējā spēlē (2:4).

Trešo un ceturto vietu ieņēma Pļaviņu futbola kluba un FK "Daugava" komandas, bet piektie sešu komandu konkurencē bija laukuma saimnieki FK "Ādaži" jaunie futbolisti, kuri piedzīvoja četrus zaudējumus, taču ar 2:0 pārspēja FK "Zenīts" komandu, kas palika pēdējā sestajā vietā.

Par turnīra labākajiem spēlētājiem "Kengaroos" komandu rindās atzina Viktoru Kulepasu un Danielu Aduki, bet FK "Ādaži" sastāvā – Emīlu Lazdānu.

Bērnu un jauniešu komandu telpu futbola turnīrus "Ādažu futbola bums 2013" rīko futbola klubs "Ādaži" sadarbībā ar Ādažu sporta centru. 16. novembrī paredzēts turnīrs U-10 vecuma zēniem (2003. g.dz.), bet nedēļu vēlāk U-8 vecuma zēniem (2005. g.dz.).