04.11.2013 12:37

Salaspilietēm trešā vieta starptautiskā frisbija turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilietēm trešā vieta starptautiskā frisbija turnīrā @RigasRudens

Viens vienīgs zaudējums "Salaspils WT" puišu komandai turnīrā "Rīgas rudens" neļauj pakāpties augstāk par piekto vietu.

Starptautiskajā frisbija turnīrā telpās, kas divas dienas notika Ogrē, piedalījās 20 vīru un 12 dāmu komandas no septiņām valstīm. Salaspils frisbija klubu turnīrā pārstāvēja trīs komandas.

Dāmu turnīrā "Salaspils FK" meiteņu vienība ar 11:5 pieveica Tallinas "Sexy Legs", ar 6:7 zaudēja Rīgas "KCN", ar 10:9 sīvā cīņā pārspēja Rīgas "Ultimate Decision", ar 10:9 Maskavas "Brilliance", ar 11:4 Sanktpēterburgas "Sky Pro" un savā grupā ierindojās otrajā vietā.

Turpinājumā salaspilietes ar 11:8 uzvarēja Viļņas komandu "Bubblicious" un nodrošināja vietu pusfinālā, kur piekāpās Ogres vienībai "Moments" 8:10. Toties cīņā par trešo vietu turnīrā "Salaspils FK" frisbijistes pārliecinoši revanšējās "KCN" komandai par zaudējumu pirmajā posmā – 15:9.

Par dāmu turnīra vērtīgāko spēlētāju atzina "Salaspils FK" pārstāvi Lāsmu Kublicku, bet par uzvarētājām kļuva viešņas no Stokholmas "Swedish Fish" frisbija spēlētājas, kuras finālā ar 15:10 pārspēja laukuma saimnieces Ogres "Momentu".

Vīru turnīrā "Salaspils WT" frisbijisti grupu turnīrā svinēja četras pārliecinošas uzvaras pār "Tartu Turbulence" no Igaunijas (11:3), Kauņas "Skraidantys drambliai" (11:6), Sanktpēterbugas "Shadows" (11:8) un Rīgas "MindPV" (11:0).

Turnīra otrā diena sākās ar spēli pret principiālajiem pretiniekiem no Rīgas komandas "Ultimate Decision", un, lai gan cīņās gaitā salaspilieši bija vadībā, tika piedzīvots zaudējums 8:11, kas liedza iekļūt pusfinālā. Spēlēs par piekto vietu "Salaspils WT" ar 10:8 vēlreiz uzvarēja "Shadows" frisbijistus un ar 11:5 pieveica Rīgas "Soulfly UD".

Vīru turnīra finālā tikās divas Krievijas komandas – Novgorodas komanda "OksiDiskO" pārspēja Maskavas kubu "Sokol" 12:10, bet trešajā vietā ierindojās salaspiliešu pāridarītāji "Ultimate Decision". Salaspils frisbija kluba junioru komanda spēja izcīnīt vienu uzvaru un ieņēma priekšpēdējo deviņpadsmito vietu.

Telpu frisbija sezona atsāksies 23. novembrī, kad notiks Latvijas čempionāta pirmais posms vīru un dāmu komandām.