04.11.2013 11:43

FK "Auda" zaudē sezonas pēdējo mājas spēli

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Kārtu pirms Latvijas futbola pirmās līgas turnīra beigām Ķekavas klubs turnīra tabulā saglabā 13. vietu un noslēgumā nebūs augstāk par divpadsmito un zemāk par četrpadsmito pozīciju.

Pēdējo mājas spēli savā "Audas" stadionā ķekavieši aizvadīja pret futbola skolas "Metta" dublieru komandu. Šajā spēlē "Auda" bija spiesta iztikt bez pussarga Aināra Daudziešana, kurš iepriekšējā spēlē Ventspilī nopelnīja divas dzeltenās kartiņas un izcieta vienas spēles diskvalifikāciju.

Spēles liktenis faktiski izšķīrās dažu minūšu laikā pirmā puslaika nogalē. Vispirms viesus vadībā izvirzīja Artūrs Švalbe, bet jau trīs minūtes vēlāk Mārtiņš Ozols guva otros vārtus "Metta-2" labā, un atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās – 0:2.

"Audas" futbolistiem šis bija vienpadsmitais zaudējums pēdējās divpadsmit spēlēs un astoņpadsmitais pirmās līgas turnīrā šosezon. Turnīra tabulā viņiem ir 27 punkti – par diviem mazāk nekā Jēkabpils futbola klubam un par vienu vairāk nekā "Daugava Rīga" dublieriem.

Neveiksmīgo sezonu FK "Auda" pabeigs 10. novembrī ar izbraukuma spēli pret sestajā vietā esošo "Skonto" dublieru komandu.