02.11.2013 19:02

FK "Ķekava" Madonā atspēlē trīs vārtu deficītu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ķekava" Madonā atspēlē trīs vārtu deficītu Latvijas Florbola savienība

Ķekavas florbolisti gūst septīto uzvaru sezonas desmit spēlēs un atgriežas Latvijas virslīgas turnīra tabulas labāko trijniekā.

Izbraukuma spēli pret turnīra tabulas lejasgalā esošo florbola klubu "Madona" ķekavieši aizvadīja bez viena no saviem līderiem Ginta Klēģera, kurš bija izsaukts uz Latvijas valstsvienības treniņnometni Kocēnos. Taču diez vai viņa prombūtne bija iemesls, kāpēc otrās trešdaļas vidū viesi bija nonākuši gluži neapskaužamā situācijā – 1:4.

Līdz otrajam pārtraukumam FK "Ķekava" starpību sadeldēja līdz minimumam, bet trešā perioda sākumā guva vēl trīs vārtus un jau panāca 6:4 savā labā. Madonieši vienus vārtus atspēlēja, taču pēdējās piecās minūtēs vēl trīs reizes bumbiņa ielidoja viņu cietoksnī, un Ķekava komanda svinēja uzvaru 9:5.

Viesu rindās ar trim precīziem metieniem (visiem trešajā trešdaļā) un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Edžus Bunka, pa diviem vārtiem guva Ēriks Akulovs un Aivis Hammers, kuru atzina par labāko ķekaviešu rindās.

Virslīgas turnīra tabulā FK "Ķekava" pakāpies uz trešo vietu (21 punkts), par trim punktiem atpaliekot no Cēsu "Lekringa" un Kocēnu "Rubenes", kas gan aizvadījuši par vienu spēli mazāk. Tikpat punktu ir arī FK "Rīga" florbolistiem.

Tostarp Latvijas pirmās līgas turnīrā piekto zaudējumu septiņās spēlēs piedzīvojuši sporta kluba "Babīte" florbolisti. Sestdien Spuņciemā viņi ar 2:7 piekāpās Jelgavas novada komandai, kas iepriekš svinēja uzvaru arī abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē. Līdz spēles vidum Babītes komanda bija zaudējusi četrus vārtus pēc kārtas, tad divus atguva, taču pēdējā trešdaļā ielaida vēl trīs.

Ar septiņiem punktiem septiņās spēlēs SK "Babīte" pirmās līgas Centra grupas turnīra tabulā ieņem piekto vietu, bet izslēgšanas turnīram kvalificēsies četras labākās vienības.