31.10.2013 12:16

Aicina izvirzīt kandidātus Siguldas, Ķekavas un Ikšķiles "Sporta laureāta" titulam

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Novadu vadošo sportistu, treneru un komandu izvirzīšana paredzēta līdz novembra beigām, apbalvošana – decembra vidū.

Siguldas novada iedzīvotāji, sporta organizācijas un citas iestādes aicinātas pieteikt kandidātus nominācijās "Labākā sportiste" un "Labākais sportists", "Labākā jaunā sportiste", "Labākais jaunais sportists", "Labākā komanda", "Labākais treneris", "Labākais sporta skolotājs", "Mūža ieguldījums sportā", "Sporta atbalstītājs" un "Aktīvākā sporta organizācija".

Aizpildītās anketas līdz 30. novembrim jānodod Siguldas novada pašvaldības pakalpojumu centrā, Siguldas pagasta, Mores pagasta un Allažu pagasta pārvaldēs vai Siguldas sporta skolā. Izvirzītās kandidatūras un pamatojumu to nominēšanai izvērtēs darba grupa. Nominācijām izvirzītās un ieguvušās personas apbalvojuma saņemšanai tiks aicinātas uz Siguldas novada "Sporta laureāta 2013" pasākumu, kas notiks 13. decembrī Siguldas pagasta kultūras namā.

Ķekavas "Sporta laureātu" apbalvošana paredzēta 7. decembrī. Pretendentu anketas jāiesniedz līdz 21. novembrim Ķekavas novada pašvaldībā, Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūrā, vai aizpildot anketas aģentūras mājaslapā.

Balvas paredzētas par individuālajiem un komandu panākumiem sportā 2013. gadā jauniešiem un jaunietēm (līdz 25 gadu vecumam), dāmām un kungiem, veterāniem un veterānēm, kā arī tehniskā jaunrades sportā, Gada trenerim, Gada atbalstītājam sportā un par ieguldījumu Ķekavas novada sporta dzīvē.

7. decembrī paredzēts arī Ikšķiles novada "Sporta laureāts" noslēguma pasākums, kurā par sasniegtajiem panākumiem sportā vai sporta nozares attīstībā godinās individuālos sportistus, sporta komandas, sporta organizācijas, kā arī citas personas, kuras atbalstījušas vai veicinājušas sporta nozares attīstību novadā.

Pretendentus uz apbalvojumiem – Ikšķiles novadā reģistrētas komandas un individuālos sportistus, kas pārstāv novadu, – var pieteikt līdz 29. novembrim.