30.10.2013 16:05

PBJSS un Zvejniekciema volejbolistēm bronza Latvijas kausa izcīņā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
PBJSS un Zvejniekciema volejbolistēm bronza Latvijas kausa izcīņā arhīvs

Noslēdzies pirmais finālposms Latvijas Volejbola federācijas kausa izcīņā jauniešu komandām, kurā ar panākumiem piedalījās Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas un Zvejniekciema vidusskolas apvienotā meiteņu komanda.

Tiesības piedalīties finālturnīrā B2 vecuma grupā (1998. g. dz. un jaunākas) PBJSS/Zvejniekciema vsk. komanda ieguva, septembra beigās izcīnot otro vietu pirmās kārtas turnīrā Ādažos. Jeļenas Smirnovas un Dzidras Dulpiņas trenētās volejbolistes pārspēja Līvanu BJSS un Rīgas Volejbola skolas (RVS) otro komandu, bet piekāpās RVS pirmajai komandai.

Latvijas kausa finālturnīrā, kas notika Rīgas 19. vidusskolas zālē, spēlētājas no Zvejniekciema un Ādažiem apsteidza vēl vienu RVS komandu un Gulbenes novada bērnu un jaunatnes sporta skolu, bet pirmās divas vietas ieņēma Daugavpils BJSS un RVS jaunās volejbolistes.

Komandas no Zvejniekciema vidusskolas, Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas, kā arī Ropažu sporta centra piedalīsies Latvijas Volejbola federācijas kausa izcīņā vēl vairākās vecuma grupās gan puišiem, gan meitenēm.